social fb social inst social yt

mylostentes

Έκτακτη γενική συνέλευση τη Τετάρτη 10/6 η Ρόδος

Έκτακτη γενική συνέλευση τη Τετάρτη 10/6 η Ρόδος

Με δελτίο τύπου ανακοίνωσε η διοίκηση και ο πρόεδρος της Ρόδου, Αντώνης Μαρτίνης, την έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου, που θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 10/6 στις 19:00 στο Ξενοδοχείο GQ HOTEL AND CLUB στη Ρόδο.

Τα θέματα συζητήσεως της γενικής συνέλευσης θα είναι η μετατροπή του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού τμήματος σε Π.Α.Ε., ο καθορισμός του ύψους του Μετοχικού Κεφαλαίου της Π.Α.Ε. και ο ορισμός πενταμελούς Προσωρινής Επιτροπής για την διαχείριση των εργασιών σύστασης της Εταιρείας και υπογραφή του πρώτου καταστατικού της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το σωματείο με την επωνυμία «Α.Σ. ΡΟΔΟΣ» που εδρεύει στην Ρόδο, Δωδεκάνησα, καλεί τα Μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 και ώρα 7 μ.μ. στο Ξενοδοχείο GQ HOTEL AND CLUB οδός 25ηςΜαρτίου 1 Ρόδος με θέματα ημερησίας διάταξης:

Α) Απόφαση των μελών του σωματείου για την μετατροπή του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού τμήματος σε Π.Α.Ε.

Β) Καθορισμός του ύψους του Μετοχικού Κεφαλαίου της Π.Α.Ε.

Γ) Ορισμός πενταμελούς Προσωρινής Επιτροπής για την διαχείριση των εργασιών σύστασης της Εταιρείας και υπογραφή του πρώτου καταστατικού της ΠΑΕ.

Δικαίωμα Συμμετοχής στην Γ.Σ. έχουν τα Μέλη του Σωματείου που είναι ταμειακώς εντάξει. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο στις 17/6/2020 και ώρα 7μ.μ. Ρόδος 04/06/2020

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35