social fb social inst social yt

mylostentes

Τη Δευτέρα 22/6 οι εκλογές στη Θύελλα Ραφήνας

Τη Δευτέρα 22/6 οι εκλογές στη Θύελλα Ραφήνας

Μέσω δελτίο τύπου η Θύελλα Ραφήνας ενημέρωσε ότι εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ενώ αποφασίστηκε τη Δευτέρα 22 Ιουνίου να γίνουν εκλογές από τις 17.00 μέχρι τις 21.00 στα γραφεία του συλλόγου.

Αναλυτικά

Την Κυριακή 7/6/2020 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου μας, με την παρουσία του νόμιμου ποσοστού των εγγεγραμμένων και των ταμειακώς ενήμερων μελών.

Εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου συμβουλίου για την περίοδο 2019-20 και αποφασίστηκε οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., να γίνουν την Δευτέρα 22/6/2020 και από τις 17:00 μ.μ. μέχρι τις 21:00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, παρουσία δικαστικού αντιπρόσωπου που θα διοριστεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, σύμφωνα με τις νέες κείμενες διατάξεις.

Προθεσμία για την υποβολή υποψηφιότητας στις εκλογές, από όσα μέλη το επιθυμούν ορίστηκε η Πέμπτη 18/6/2020 , συμπληρώνοντας το έντυπο που σας κοινοποιούμε παρακάτω και αποστέλλοντας το συμπληρωμένο, στο mail του Συλλόγου.

Η Γενική συνέλευση εξουσιοδότησε τα μέλη της απερχόμενης Διοίκησης να προβούν άμεσα στον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου και στις συμφωνίες με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές για να μην υπάρχει καθυστέρηση μέχρι την εκλογική διαδικασία.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35