social fb social inst social yt

mylostentes

Επιβεβαίωση με την παραμονή Μεσολόγγη στη Θύελλα Ραφήνας

Επιβεβαίωση με την παραμονή Μεσολόγγη στη Θύελλα Ραφήνας

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Νίκο Μεσολόγγη να παραμένει στη Θύελλα Ραφήνας.

Ο έμπειρος προπονητής τα βρήκε σε όλα με τους "πράσινους" επιβεβαιώνοντας τη θετική διάθεση που υπήρχε.

Το δελτίο τύπου

Η Διοικούσα επιτροπή του συλλόγου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κο Μεσολόγγη Νίκο και τον γυμναστή κο Καραμανώφ Δημήτρη και για την προσεχή περίοδο.

Ο Νίκος ήρθε στην ομάδα μας στα μέσα της προπέρσινης περιόδου μας βοήθησε στην δύσκολη παραμονή στο πρωτάθλημα εκείνο, σχεδίασε την περυσινή ομάδα που πέτυχε τον στόχο της παραμονής με άνεση, εξελίσσει με επιτυχία τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας που έρχονται στην ανδρική ομάδα και παρακολουθεί ανελλιπώς τα τμήματα υποδομής, κάνοντας επισημάνσεις και υποδείξεις για την βελτίωση τόσο εκείνων όσο και της συνολικής λειτουργίας τους.

Με την σοβαρότητα, την εργατικότητα, την συμπεριφορά του και το ήθος του, νοιώθουμε ότι είναι ένας από μας, αφού το αγαπημένο του ρητό «όλοι κάτω από την ομάδα», είναι για μας ο τρόπος λειτουργίας.

Ευχόμαστε λοιπόν ολόψυχα καλή δύναμη, υγεία και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Την επισφράγιση της συμφωνίας επικυρώνει η πιο κάτω φωτογραφία του προπονητή μας με τον κο Παπακωνσταντίνου Χρήστο και τον Λουκάτο Σπύρο που είναι μέλη της Διοικούσας επιτροπής και μέχρι πρότινος Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35