social fb social inst social yt

mylostentes

Φιλική ισοπαλία για Φωστήρα και Κορωνίδα Κοιλάδας

Φιλική ισοπαλία για Φωστήρα και Κορωνίδα Κοιλάδας

Ισόπαλος στο 2-2 έμεινε ο Φωστήρας με την Κορωνίδα στο μεταξύ τους φιλικό που διεξήχθη στο «Σπύρος Γιαλαμπίδης».



Οι ποδοσφαιριστές του Πάρη Ανδράλα μπήκαν με φόρα στο Α΄ ημίχρονο, όμως τα συνεχόμενα φιλικά με Λεβαδειακό και Πανελευσινιακό, επηρέασαν την ομάδα στο Β΄ημίχρονο, όπου η κούραση βγήκε στην… επιφάνεια.

Πρώτη σπουδαία ευκαιρία στο ματς ήταν το σουτ του Χρήστου που τράνταξε το δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.


Λίγα λεπτά αργότερα, έπειτα από καλό γύρισμα του Αλεξίου μέσα στην περιοχή, ο Θέος άνοιξε το σκορ για τον Φωστήρα (1-0).

Μια «βολίδα» του Μαρίνου σταμάτησε στον γκολκίπερ της Κορωνίδας, όμως προς το τέλος του ημιχρόνου, η σέντρα του Μπερνιδάκη μέσα στην περιοχή, μπέρδεψε την αντίπαλη άμυνα, με αποτέλεσμα να έρθει το αυτογκόλ και το 2-0 για την ομάδα του Ταύρου, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Φωστήρας μπήκε δυναμικά στο γήπεδο, με το δυνατό σουτ του Θέου να σταματά στον τερματοφύλακα της Κορωνίδας.

Από εκεί και έπειτα, η Κορωνίδα ανέβασε την απόδοση της και βρήκε την ευκαιρία να κάνει το 2-1 Λούζι με κεφαλιά, ενώ ένα λάθος του Πασαλημανιώτη διαμόρφωσε το 2-2 με τον Παπαϊωάννου.

ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Πάρης Ανδράλας)  Χριστοφιλέας, Μπιμπισίδης, Ιωαννίδης, Αλεξίου, Πίσσας, Μπέλερης, Μαρίνου, Θέος, Χρήστου, Μπερνιδάκης, Πασαλημανιώτης.

Επίσης: Σερβές, Κουλούρης, Πετριτάι, Ραμί, Μπιταξής, Κόλλιας.

ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ (Θανάσης Τσιρόπουλος) Αλευράς, Λαζάρου, Σαμαράς, Λούζι, Σελλής, Παπαϊωάννου, Μέγας, Ερέκι, Πάζος Στ., Κάλα Ι., Καμπιώτης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Μπάζος Κ., Αλεξανδρής, Καράι, Ταραγκίνης, Κάλα Κ., Καραγιάννης, Κάλα Α.,


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35