social fb social inst social yt

mylostentes

Τσιώλης: «Υποβαθμίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο με την αναβολή του πρωταθλήματος»

Τσιώλης: «Υποβαθμίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο με την αναβολή του πρωταθλήματος»

Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε την κλήρωση του προγράμματος, αλλά και την ημερομηνία έναρξης των ομίλων της Γ' Εθνικής ο προπονητής του Αήττητου Σπατών, Βαγγέλης Τσιώλης, μέσα από δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας.

Ο ικανότατος κόουτς έκανε λόγο για υποβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και των παραγόντων του, λόγω της αναβολής που δόθηκε για την έναρξη του πρωταθλήματος, με καταληκτική ημερομηνία την 11η Οκτωβρίου 2020.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα όσα είπε στο soccerlive.gr: 

«Καταρχάς με την αναβολή υποβαθμίζεται ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι παίκτες και οι προπονητές, και η προσπάθεια που κάνουν. Όλες οι ομάδες έχουν κάνει έναν προγραμματισμό για τη νέα χρονιά και με την αναβολή μας πάνε όλους πίσω, ενώ ήμασταν σε σημείο «μονταρίσματος». Όσο για τη κλήρωση, θέλουμε τη διάκριση στον όμιλο όπου συμμετέχουμε, καθώς ο Αήττητος δουελύει σε επαγγελματικά πρότυπα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με θετικό αποτέλεσμα, αν και παίζουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Φωστήρας, έχουμε όμως μια πολύ δυσκολη έδρα για όλους του αντιπάλους. Στόχος μας είναι να δείξουμε τη δουλειά που βγαίνει από το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας των ποδοσφαιριστών μας και πάνω από όλα να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Έχουμε κάνει κάποια πολύ δυνατά φιλικά, έτσι ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35