social fb social inst social yt

mylostentes

Τσιώλης: Πετύχαμε κανονικό γκολ και ακυρώθηκε

Τσιώλης: Πετύχαμε κανονικό γκολ και ακυρώθηκε

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Αήττητου, Βαγγέλης Τσιώλης από τό βαθμό που πήρε η ομάδα του στη Μυτιλήνη κόντρα στον Αιολικό λέγοντας

Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, που αδικούνται βαθμολογικά.
Είχαμε δουλέψει πολύ το παιχνίδι αυτές τις δύο εβδομάδες και τα παιδιά βγάλανε αγωνιστική πειθαρχία , πλάνο παιχνιδιού και πάθος.
Κλείσαμε τους διαδρόμους στον άξονα και λειτούργησαν αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο στη φάση της μετάβασης από άμυνα για επίθεση.
Εκει σε τρείς περιπτώσεις θα μπορούσαμε να προηγηθούμε αν είμασταν στη τελική πάσα πιο συγκεντρωμένοι και αν δεν ακυρωνοταν το κανονικό γκολ που βάλαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αιολικος μας πίεσε αρκετά και δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες σε οργανωμένη δικιά μας άμυνα.
Πήραμε σημαντικές βοήθειες από τα παιδιά που ήρθαν και από το πάγκο και κρατήσαμε το αγωνιστικό μας στυλ.

Θετικό στοιχείο που μετά το αμφισβητούμενο πέναλτι εις βάρος μας στο 76' το πιστέψαμε και δημιουργήσαμε δύο τελικές πριν ισοφαρίσουμε.

Στα πέντε παιχνίδια μου στην ομάδα ήταν το τέταρτο εκτός έδρας και μπορώ να πω πως τα παιδιά και όλο το team προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι, ταυτόχρονα με το αγωνιστικό μας προφίλ, να διεκδικούμε τη νίκη ανεξαρτήτως έδρας.

Στη δύσκολη συνέχεια θα χρειαστούμε την πραγματική στήριξη του κόσμου, να έρθει στο γήπεδο, να αγκαλιάσει αυτά τα παιδιά και να βοηθήσει την ομάδα σε αυτή την μεταβατική αλλά και δημιουργική περίοδο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35