social fb social inst social yt

mylostentes

Χατζηαλέξης: Προσοχή με Πανναξιακό Ι Στην αποστολή όλοι οι ποδοσφαιριστές

Χατζηαλέξης: Προσοχή με Πανναξιακό Ι Στην αποστολή όλοι οι ποδοσφαιριστές

Στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου, ο Χαραυγιακός πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στην ΑΕ Μυκόνου, γεγονός που δίνει ψυχολογία στην ομάδα της Ηλιούπολης για την δεύτερη -δύσκολη- αποστολή της που είναι στη Νάξο κοντρα στον Πανναξιακό.

Η αναμέτρηση θα γίνει στις 14.30 την Κυριακή και ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης γνωρίζει αρκετά καλά τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν.

Ενδεικτικό είναι το σχόλιο του στην ιστοσελίδα μας όπου ο έμπειρος προπονητής έπλεξε το εγκώμιο του αντιπάλου.

Δείτε τι σχολίασε:

"Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που δεν της άξιζε να χάσει με τόσο μεγάλο σκορ κόντρα στον Πανιώνιο. Μέχρι το 1-1 ήταν πάρα πολύ καλή. Από εκεί και πέρα, προετοιμαζόμαστε και αυτό που μας αξίζει θα το διεκδικήσουμε. Το θετικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα απουσιών".

Από Σάββατο στη Νάξο 

Κατά τα άλλα, αύριο, Σάββατο, στις 7.15 π.μ. θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας για το νησί της Αριάδνης, με το τεχνικό επιτελείο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές.

Η αίτια είναι ο αγώνας για το Κύπελλο ΕΠΣΑ την ερχόμενη Τετάρτη, αφού, ως γνωστόν ο Χαραυγιακός φιλοξενείται στην Καισαριανή από τον Μικρασιατικό.

Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει προπόνηση το μεσημέρι στο ΔΑΚ Νάξου και για τους παίκτες που δεν θα βρίσκονται στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35