social fb social inst social yt

mylostentes

Πελέκης: Η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος ο Χαραυγιακός

Πελέκης: Η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος ο Χαραυγιακός

Το κακό ξεκίνημα του Πανναξιακού και τα λάθη που έγιναν στη Νέα Σμύρνη, αποτέλεσαν οδηγό για την προετοιμασία του Πανναξιακού ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης κόντρα στον Χαραυγιακό.


Ο Χρήστος Πελέκης, γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες του αγώνα, καθώς σε δηλώσεις του στο sportcyclades.gr χαρακτήρισε τον Χαραυγιακό την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος.
Όσο αφορά τη δική του ομάδα, ο Χρήστος Πελέκης, τόνισε την εντατική δουλειά που γίνεται ώστε η ομάδα αν αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, ενώ επισήμανε ότι θα πρέπει να αποφευχθούν τα λάθη της πρεμιέρας.
Διαβάστε τι είπε:
«Παίζουμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Η εικόνα του Χαραυγιακού από την αρχή της προετοιμασίας εως την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος που έπαιξε με την Μύκονο δείχνει ένα σοβαρό και δουλεμένο σύνολο.
Εμείς από την πλευρά μας παίζουμε το πρώτο εντός παιχνίδι στο οποίο δουλεύουμε σκληρά καθημερινά ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το πρωτάθλημα και γενικά όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας ώστε να μην πληρώσουμε τα λάθη που κάναμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35