social fb social inst social yt

mylostentes

Σκέντζος: Μας ικανοποιεί η εικόνα όχι όμως και τα αποτελέσματα

Σκέντζος: Μας ικανοποιεί η εικόνα όχι όμως και τα αποτελέσματα

Η ΑΕ Μυκόνου φέτος χτίστηκε προκειμένου να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις του 6ου ομίλου, ωστόσο, οι αντικειμενικές δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει είναι αρκετές.

Εκτός από τον απαιτητικό όμιλο, οι "κυανόλευκοι" καλούνται να διαχειριστούν τις δύσκολες καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τη "νησιωτικότητα" αφού δύσκολα αυτή την περίοδο που έχει παύση το πρωτάθλημα να βρεθεί μια φόρμουλα όσον αφορά τον τρόπο προπόνησης καθώς ο κάθε ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην γενέτειρα του.

Πάντως, το ξεκίνημα για τους Μυκονιάτες δεν χαρακτηρίζεται ούτε θετικό ούτε αρνητικό αφού σε τρια ματς οι παίκτες του Ανδρέα Σκέντζου μετρούν δυο ήττες με Χαραυγιακό και Ηλιούπολη και μια ισοπαλία με Μαρκό. 

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον προπονητή, Ανδρέα Σκέντζο ο οποίος αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας λέγοντας:

"Η διακοπή δεν είναι το καλύτερο δυνατό για τις ομάδες, όμως δεν πρέπει να παίξουμε με την υγεία των ανθρώνω. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί και να επιστρέψουμε υγιείς όταν το κρίνουν ειδικοί. Οφείλουμε με την επιστροφή να τηρήσουμε το πρωτόκολλο και να πορευτούμε με τις όποιες δυσκολίες".

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του, ο Ανδρέας Σκέντζος δήλωσε:

"Εγώ με την εικόνα της ομάδας είμαι ευχαριστημένος όχι όμως και από τa αποτελέσματα. Πλέον με το που ξεκινήσουμε θα κοιτάμε να συνδυάζουμε την εικόνα με τα αποτελέσματα ώστε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει".

Για το αν θα ενισχυθεί η ομάδα, ο ικανότατος κόουτς πρόσθεσε:

"Όχι δεν θα ενισχυθούμε. Θα μείνουμε ως είμαστε πρώτα ο θεός και θεωρώ ότι το ρόστερ είναι αρκετά καλό. Το μόνο που μας λείπει είναι το αποτέλεσμα".

Για τις εντυπώσεις που έχει από το πρωτάθλημα, ο Σκέντζος δήλωσε:

"Το πρωτάθλημα είναι το πιο δύσκολο της κατηγορίας. Έχει καλές ομάδες και ιστορικές αλλά αυτό που θέλουμε είναι να κοιτάξουμε την ομάδα μας, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε δυνατοί στην πορεία του πρωταθλήματος. Άλλωστε υπάρχει δρόμος και είμαστε ακόμη στην αρχή του μαραθωνίου".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35