social fb social inst social yt

mylostentes

Διακοφώτης: Τα σωματεία δεν μπορούν να αντέξουν το κόστος των τεστ

Διακοφώτης: Τα σωματεία δεν μπορούν να αντέξουν το κόστος των τεστ

Στο «Metropolis 95,5» φιλοξενήθηκε το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης, και μίλησε για την έναρξη των πρωταθλημάτων και τις σκέψεις για υποψήφιο κοινής αποδοχής για την προεδρία της ΕΠΟ.


Αναλυτικά όσα είπε:
«Μετά τις ανακοινώσεις του Υπουργείου για έναρξη προπονήσεων στις αρχές του χρόνου, αν γίνει αυτό, τότε θα γίνει έναρξη στις αρχές Φεβρουαρίου για Γ΄ Εθνική και πιο κάτω. Η Super League 2 θα κάνει ένα αίτημα για να ξεκινήσει στις αρχές του χρόνου, η Football League θα ξεκινήσει πιθανότατα μαζί με τη Γ΄ Εθνική. Φαντάζομαι πως στη Super League 2 και στη Football Leagu θα αλλάξουν την προκήρυξη και θα καταργηθούν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.

Στη Γ΄ Εθνική υπάρχει η σκέψη να καταργήσουμε τα πλέι οφ ανόδου, το μίνι πρωτάθλημα, δεν υπάρχει καμία σκέψη να έχουμε μόνο ένα γύρο όπως έχω ακούσει και διαβάσει.

Τα σωματεία στη Γ΄ Εθνική δεν μπορούν να αντέξουν το κόστος των τεστ κορωνοϊού. Η ενημέρωση που υπάρχει είναι πως στις 15/1 θα συζητηθεί το θέμα του στοιχήματος και μακάρι να βάλουν και τις μικρότερες κατηγορίες για να μπορέσουν να αντέξουν.

Στις 17 ή 18 Ιανουαρίου πιθανότατα θα γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΟ. Ακούστηκε το όνομα του κ. Ζαγοράκη, είναι ένα βαρύ όνομα ποδοσφαιρικά, το σκέφτεται εφόσον είναι κοινής αποδοχής».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35