social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανσάλντο: Τα προβλήματα είναι πολλά

Ανσάλντο: Τα προβλήματα είναι πολλά

Δηλώσεις στην εφημερίδα "ΦΩΣ" παραχώρησε ο διοικητικός παράγοντας του Παλαιού Φαλήρου, Ρολάντο Ανσάλντο.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε

: Δεv πρέπει να τρέφουμε ψευδαισθήσεις. Θεωρώ απίθανο να επαναρχίσει το πρωτάθλημα, γιατί έχουν προκύψει λόγω του κορονοϊού αρκετά προβλήματα. Τώρα που ξεκινάει η Γ Εθνική, παράλληλα να αρχίσουν οι προπονήσεις και στα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά θα πρέπει να αλλάξουν την αρχική προκήρυξη, κάτι που δεν είναι εφικτό.

Οι περισσότεροι παράγοντες που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια τα σωματεία προσπαθούν να επιβιώσουν εξατίας της καραντίνας όπως και οι ποδοσφαιριστές και δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις από τα παιδιά γιατί είτε εργάζονται είτε πηγαίνουν στο σχολείο. Τα σωματεία είχαν κάποία έσοδα από διάφορες δραστηριότητες χορούς, συνδρομές από ακαδημίες K.a.).

Τώρα αυτά δεν υπάρχουν και ποιοι θα αναλάβουν τα έξοδα για τα μοριακά τεστ που πρέπει να γίνονται κάθε εβδομάδα Η πολιτεία έδωσε 2500 ευρώ για την ένταξη των ομάδων στο μητρώο της ΓΓΑ, ενώ 500 ευρώ θα καταβάλει και η ΕΠΣΑ, και τα ποσά αυτά δεν μπορούν να καλύψουν τα έξοδα των ομάδων,

Αναγνωρίζω ότι σε όλους λείπει το ποδόσφαιρο, εγώ προσωπικά είμαι 40 χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους και το γήπεδο είναι το δεύτερο σπίτι μου, Όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, γιατί καθημερινά χάνονται αρκετές ανθρώπινες ζωές από τον κορονοϊό».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35