social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εμφατική νίκη με 6-2 για τον ΠΑΟ Ρουφ κόντρα στο Φάληρο

Εμφατική νίκη με 6-2 για τον ΠΑΟ Ρουφ κόντρα στο Φάληρο

Ένα εκπληκτικό Ρουφ διέλυσε το Φάληρο με 6-2 αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την “Αούστρια” μετά τα τρίποντα με Απόλλωνα Χαλανδρίου και Παπάγο παραμένοντας στην 1η θέση με την Ηλιούπολη.

Από την άλλη το Παλαιό Φάληρο για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες δέχεται έξι τέρματα αφού το ίδιο είχε συμβεί και στο ματς με την Ηλιούπολη προβληματίζοντας με την απόδοση του.

Στο 6' ο Καλλιοντζάκης έκανε το 0-1, με τον Ρούπι 1' αργότερα να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 10' ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομα΄δας του, με τον Επιτροπάκη με πέναλτι στο 13' να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 27'με τον ίδιο τρόπο ο Πασάς μείωσε σε 3-2, με τον Επιτροπάκη πάλι με πέναλτι στο 44' να κάνει το 4-2. Στο 71' ο Ψαρράς έκανε το 5-2 με πλασέ, ενώ στο 75' ο Μεσσήνης απέκρουσε το πέναλτι του Ρούπι. Στο 77' ο Γαλάνης με πλασέ έκανε το 6-2.

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Γενναίος-Δόσης

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Μάριος Παναγιώτου): Κουνάδης, Βενάρδος, Τομπουλίδης, Μπένα (68' Παππάς), Ανδρίκος, Μπανιάς (22' λ. τρ. Γαλάνης), Ψαρράς, Τύρπος (24' λ. τρ. Τριανταφύλλου), Τεττέη, Ρούπι (79' Δανασής), Επιτροπάκης

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Μπάμπης Σούρδης): Μεσσήνης, Χασιώτης, Ντζαβίδας, Μαχαίρας (35 Γκιώνης), Σαμπάνης (14' Αργυριάδης (64' Μουρτίδης)), Λεκαράκος, Γιαννακόπουλος, Φωτιάδης (75' Σκόρδος), Καλλιοτζάκης, Πασάς, Ναρλιάν


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35