social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουτρομάνος: «Δουλεύουμε κάθε μέρα, με σκοπό να παίξουμε δημιουργικό ποδόσφαιρο»

Κουτρομάνος: «Δουλεύουμε κάθε μέρα, με σκοπό να παίξουμε δημιουργικό ποδόσφαιρο»

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 19 και 20 Σεπτεμβρίου οι ομάδες της Α' ΕΠΣΑ θα ριχτούν στη «μάχη» του πρωταθλήματος, με σκοπό τη παρουσίαση του πιο δυνατού συνόλου τους και την επίτευξη των στόχων τους για τη νέα χρονιά.

Μία από αυτές τις ομάδες είναι και η νεοφώτιστη ΑΕ Χαλανδρίου όπου βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο και θα κληθεί να τα βγάλει εις πέρας, το μεσημέρι της Κυριακής, σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή των Μελισσίων.

Ο προπονητής της ομάδας, Νώντας Κουτρομάνος, μέσα από δηλώσεις του στο Myxalandri.gr αναφέρθηκε στην πολύ καλή δουλειά που έκανε το Χαλάνδρι στη περίοδο της προετοιμασίας, ενώ μεταξύ άλλων, ανέφερε πως θα είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε αντίπαλο.

Αναλυτικά:

«Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει το πρωτάθλημα και όπως κάθε πρεμιέρα θα είναι δύσκολη. Πιστεύω στους παίκτες μου, γιατί θεωρώ ότι αυτόν τον ένα μήνα προετοιμασίας έχουμε δουλέψει αρκετά καλά ώστε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο. Είμαι αφοσιωμένος στο στόχο που έχω θέσει για την ομάδα, και δουλεύουμε κάθε μέρα ώστε να παίξουμε δημιουργικό ποδόσφαιρο. Ένα ευχαριστώ στον πρόεδρο κ. Αλέξη Θανασά για την εμπιστοσύνη του. Καλή αρχή με υγεία!»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35