social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βελλιανίτης: Ο Άρης Πετρούπολης έχει τις προϋποθέσεις για να... κυνηγήσει τις υψηλές θέσεις

Βελλιανίτης: Ο Άρης Πετρούπολης έχει τις προϋποθέσεις για να... κυνηγήσει τις υψηλές θέσεις

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που μετακινήθηκαν φέτος στον Άρη Πετρούπολης από τον Ήφαιστο Περιστερίου είναι ο Γιάννης Βελλιανίτης.

Ο ικανότατος άσος έχει καταφέρει να κερδίσει θέση στο βασικό σχήμα και με τις εμφανίσεις του να δικαιώσει το τεχνικό επιτελείο που εισηγήθηκε στην διοίκηση το περασμένο καλοκαίρι τη απόκτηση του.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον Γιάννη Βελλιανίτη ο οποίος μοιράστηκε τις σκέψεις του μαζί μας.

Αναλυτικά

Ένα σχόλιο για την πορεία του Άρη Πετρούπολης;
«Αδικούμαστε από την βαθμολογική μας θέση σίγουρα βάση της απόδοσης μας, όμως έτσι είναι το ποδοσφαιρο και δεν αλλάζει ότι έχει γίνει, μόνο το τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα». 
Ένα σχόλιο για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του Νίκου Κούστα;
«Η προσπάθεια της διοίκησης Νίκου Κουστα αλλά και η προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια είναι αναγνωρισμένη σε όλη την Αθήνα ,δεδομένου ότι κανει υπερβάσεις σε όλα τα επίπεδα και δεν έχει κλονιστεί η συμπεριφορά της ούτε φέτος αποδεικνύοντας ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες πως πράττει πάντα με γνώμονα μόνο την αγάπη για τον σύλλογο». 
Έπαιξε ρόλο η παρουσία του Θοδωρή Τρανού στην τεχνική ηγεσία για να πεις το ναι στον Άρη;
«Όσο με ήθελε ο Άρης άλλο τόσο ήθελα να έρθω και εγώ στην ομάδα της πόλης που μεγάλωσα και ζω. Εννοείται πως η παρουσία του Θεοδώρου Τρανού για μενα ήταν καταλυτική στην απόφαση μου όχι μόνο επειδή έχουμε ξανασυνεργαστεί , αλλά και επειδή συνάδει με τους προσωπικούς μου στόχους αλλά και τις ομάδας που είναι μόνο ο πρωταθλητισμός».

24323974_10215226402916026_456716689_o.jpg
Μπορεί ο Άρης εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα να διεκδικήσει τον τίτλο;
«Σαφώς η ομάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις που χρειάζεται για να διεκδικήσει τον τίτλο. Γνωρίζουμε πως έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία όμως σκοπός μας είναι να διεκδικήσουμε και να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αποδίδοντας το μέγιστο δυνατό κάθε Κυριακή,και όπως αξιζει στους στόχους,την ιστορια ,και τις αρχές της ομαδας ,να τα δώσουμε όλα και στο τέλος να κάνουμε ταμείο».
Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;
«Προσωπικά θέλω να έχω υγεία και να μπορέσω να βοηθήσω με τον καλυτερο δυνατό τρόπο την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Ευχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και τις οικογένειες όλων σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35