social fb social inst social yt

mylostentes

Διάνα Ηλιούπολης: Η διοίκηση μοίρασε δώρα και... ευχές [pics+vids]

Διάνα Ηλιούπολης: Η διοίκηση μοίρασε δώρα και... ευχές [pics+vids]

Μια λαμπρή συνάντηση έγινε χθες στο γήπεδο της Ηλιούπολης Β' αφού η διοίκηση της Διάνα μοίρασε δώρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Παρουσία του προέδρου, Γιάννη Ζευγίτη, του τεχνικού διευθυντή, Φαίδωνα Παπαδμητρίου και του γενικού αρχηγού, Αποστόλη Ξιούρα αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών βρέθηκε στο γήπεδο της ομάδας και παρέλαβε τα δώρα που ήταν μια προσφορά του κρεοπωλείου 'ΡΑΒΑΝΗΣ".

Εκτός από τα κρέατα, οι χορηγοί της εκδήλωσης (Βαλκανάς, Παπαδημητρίου) προσέφεραν και ένα κρασί στον κάθε ποδοσφαιριστή, καθώς και στον προπονητή Γιώργο Τσαμόπουλο που δεν γίνονταν να λείψει και οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για πολύ... σύντομα.

Το δελτίο τύπου

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ κινήθηκε και φέτος το ΔΣ της Διάνα τιμώντας τα μέλη της ανδρικής ομάδας του συλλόγου με μια συμβολική κίνηση. Το απόγευμα της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου μοιράσθηκαν από τον πρόεδρο Γιάννη Ζευγίτη, τον τεχνικό διευθυντή και τον γενικό αρχηγό κυρίους Φαίδωνα Παπαδημητρίου και Αποστόλη Ξιούρα δώρα στους ποδοσφαιριστές και στις οικογένειές του. Πρόκειται για ένα έθιμο που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και έχει ως επιδίωξη τον σεβασμό και την διατήρηση του οικογενειακού πνεύματος στους κύκλους του συλλόγου. Χορηγοί της εκδήλωσης οι Νίκος Βαλκανάς και Φαίδων Παπαδημητρίου. Καλή χρονιά

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαμόπουλου

Οι δηλώσεις του Χρήστου Φάρου

Οι ευχές του Μιχάλη Κατσίκια

 

Φωτογραφίες στον παρακάτω σύνδεσμο


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35