social fb social inst social yt

mylostentes

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Παλαιό Φάληρο και Άγιαξ Ταύρου

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Παλαιό Φάληρο και Άγιαξ Ταύρου

Σε ένα ματς όπου κυριάρχησαν τα στοιχεία του πάθους και της δύναμης Παλαιό Φάληρο και Άγιαξ Ταύρου έμειναν στο 2-2 για τον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να δώσουν αξία στη νίκη επί του Απόλλωνα Χαλανδρίου και το έκαναν αφού κατόρθωσαν να πάρουν ένα πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για να εξασφαλίσουν την παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι πήραν το πρώτο τους βαθμό από τη στιγμή που ανέλαβε ο Γιάννης Γαζής την τεχνική ηγεσία παραμένοντας για όγδοο συνεχόμενο ματς μακριά από τις νίκες, μένοντας στους 8 βαθμούς.

Στο 8' ο Πασάς με φάουλ έκανε το 1-0, με τον Ερμάλ στο 40' με τον ίδιο τρόπο να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 56' ο Γαλάνης με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 1-2, με τον Κωνσταντινίδη στο 63' να διαμορφώνει το τελικό 2-2. 

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Αντωνιάδης, Γκιώνης, Ναρλιάν (59' Μουρτίδης), Μπέλερης, Ντζαβίδας, Σκόρδος, Διγενής, Φωτιάδης, Καλλιοντζάκης, Πασάς (46' Σαμπάνης), Κωνσταντινίδης

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κοσμάς): Ηρακλής, Στασινόπουλος, Γούλας, Στρέφι, Γαλάνης, Σιώζος, Ερμάλ (90' Μπούρσαλης), Πιέτρη, Γκούφας (46' Θαναηλάκης), Κλειδής (52' Γασπαράκης), Σωτηρόπουλος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35