social fb social inst social yt

mylostentes

Στο ντέρμπι κορυφής Ηράκλειο και Αγία Παρασκευή έμειναν στο 1-1

Στο ντέρμπι κορυφής Ηράκλειο και Αγία Παρασκευή έμειναν στο 1-1

 Με τα τέρματα του παιχνιδιού να σημειώνονται στο πρώτο μισάωρο, ΑΕ Ηρακλείου και Αγία Παρασκευή αρκέστηκαν στο 1-1 και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα του Ηρακλείου προηγήθηκε στο 26', με τον Τζώρτζη να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την λανθασμένη έξοδο του γκολκιπερ Παπαγεωργίου και να σκοραρει με κεφαλιά. Το προβάδισμα των γηπεδούχων απεδείχθη σύντομο, καθώς στο 31', η μπάλα κατέληξε στον Τριανταφυλλίδη, από το φαουλ του Τζίτζη, ο οποίος με κεφαλιά, την έστειλε στα δίχτυα του Μολφέση, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα έμειναν με 10 παίχτες, μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τριανταφυλλίδη στο 58'. Στο διάστημα που ακολούθησε μέχρι τη λήξη του αγώνα, υπήρξαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, με την ΑΕ Ηρακλείου να έχει δοκάρι στο 75' σε κεφαλιά του Λιαπίδη.

Στο 83' ο Ζίζηλας ανέκοψε σε τετ α τετ τον Μπόλλη πριν γίνει απειλητικός και κάνει το σουτ. Παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες παρέμειναν κοντά στην κορυφή του ομίλου, με τους γηπεδούχους να έχουν 28 βαθμούς και να βρίσκονται δεύτεροι - στην ισοβαθμία με τον Χαραυγιακό - και την Αγία Παρασκευή να έχει συγκεντρώσει 25 βαθμούς, έχοντας καταλάβει την 4η θέση της βαθμολογίας.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Πάρης Βάλβης): Μολφέσης, Καρώνης (85’ Χατζηγιαννάκος), Κατσούλης, Ζίζηλας, Λαμπρόπουλος, Λιαπίδης, Γεωργίου, Τούμπας (65’ Χρήστου), Αντωνόπουλος (55’ Σπυριδάκης), Γεωργουδάκης, Τζώρτζης (72’ Δαραμάρας)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης): Παπαγεωργίου, Τζίτζης, Χάτζιου, Κολλινιάτης, Τριανταφυλλίδης, Δημογιάννης, Λαζόπουλος (83’ Μπόλλης), Ψαραδέλης (87’ Στυλιανού),  Μπουτσικάρης, Τσοπανάκος (59’ Ζυγοκώστας), Καρούτζος (67’ Αθανασίου)

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35