social fb social inst social yt

mylostentes

Συνέχισαν με νίκη τα Σούρμενα, 2-0 τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Συνέχισαν με νίκη τα Σούρμενα, 2-0 τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Ελληνικού, τα Σούρμενα επιβλήθηκαν με 2-0, απέναντι στον Φωστήρα Ηλιούπολης, παραμένοντας στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ο αγώνας δεν είχε ιδαίτερο ρυθμό κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να φαίνεται πως θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια ισόπαλες. Ο Χριστόπουλος όμως με πλασέ στο 44', άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και άλλαξε τελείως τα πλάνα των δύο προπονητών.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του Φωστήρα Ηλιούπολης να ανεβαίνει πιο ψηλά, προσπαθώντας να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να πετύχει κάποιο τέρμα, οι παίκτες των Σουρμένων βρήκαν χρόνο να απειλήσουν.

Ο πολύπειρος Μασάδο διαμόρφωσε το 2-0 λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι στο 65' με τον Φωστέρη, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ. Έτσι, τα Σούρμενα έφτασαν τους 26 βαθμούς και βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα του Φωστήρα μένει στους 10 βαθμούς και την 14η θέση.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταμπρατζης):  Σκυριώτης, Χριστόπουλος, Μαρινάκης (64' Γιαννόπουλος), Κουμπαρούλης, Γιαννουλάκης, Τσέργας, Φωστέρης (82' Μακρυγιάννης), Χέλμης, Κοτσι (87' Μερετσόλιας), Μασαδο, Παπαδάκης (78' Δουγένης)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Μητρούσης): Καυκιάς, Καλτσής, Ασωνίτης, Τσαπικούνης, Βαμβακερής, Λιάπας, Καραγιάννης, Παπαευθυμίου (71' Ζώης), Μίζιος (36' Τριανταφυλλάκης, 46' Κυριαζής), Τσαπούρας, Φατσέας


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35