social fb social inst social yt

mylostentes

Βαθμό στην Ερυθραία το Παλαιό Φάληρο

Βαθμό στην Ερυθραία το Παλαιό Φάληρο

Σπουδαίο βαθμό στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή στην κατηγορία πήρε το Παλαιό Φάληρο στη Νέα Ερυθραία μένοντας στο 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι προηγήθηκαν στο 57'με πλασέ του Καλλιοντζάκη δεν κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη αφού ισοφαρίστηκαν στο 79' με την κεφαλιά του Γεωργακόπουλου, παρότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 51' λόγω αποβολής του Μπαλλή με δεύτερη κίτρινη. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημητρακόπουλος με βοηθούς τους Καφρίσα και Φραγκιουδάκη.

Με τον βαθμό αυτό το Παλαιό Φάληρο έφτασε τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου στους 9 πόντους, ωστόσο, οι Μπραχαμιώτες έχουν από δυο ματς λιγότερα, ενώ ο Πανερυθραϊκός που προέρχονταν από τη νίκη επί του Απόλλωνα Χαλανδρίου έφτασε τους 18 πόντους όντας στην 6η θέση.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Στέλιος Μουντανάρης) Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς (70' Αγγουρίδας), Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα (46' Γλυνός), Κουβαράς (46' Κατσάρας) Σπάρταλης, Μπαλλής, Παπαναστασίου, Αραμπατζής (62' Αναγνώστης), Μπαμπαλούκας.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής) Ζίλο, Γκιώνης, Φωτιάδης, Σαμπάνης, Ντζαβίδας, Μπέλερης, Διγενής (70' Ναρλιάν), Σκόρδος, Μουρτίδης (90' Μαχαίρας), Καλλιοντζάκης, Κωνσταντινίδης.


Σχετικά άρθρα

ΕΠΣΑ: Ενημερώνει τα σωματεία για τους απινιδωτές!

ΕΠΣΑ: Ενημερώνει για την προμήθεια εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδα-Ιρλανδία

Καλές γιορτές θα κάνει ο Φοίνικας που νίκησε με 2-1 τον Άρη Χολαργού

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35