social fb social inst social yt

mylostentes

Τσαμόπουλος: Φαβορί για τον τίτλο ο ΠΑΟ Ρουφ-Είμαστε εντός στόχου

Τσαμόπουλος: Φαβορί για τον τίτλο ο ΠΑΟ Ρουφ-Είμαστε εντός στόχου

 Στη Διάνα Ηλιούπολης τα δυο ματς που προηγούνται με Κηπούπολη και Ηλιούπολη θα καθορίσουν κατά πολύ το αν η ομάδα των νοτίων προαστίων έχει τις προδιαγραφές για να διεκδικήσει τον τίτλο.

Ο Γιώργος Τσαμόπουλος, το γνωρίζει αυτό καλύτερα από τον καθένα, αφού σε αντίθετη περίπτωση η Διάνα θα πρέπει να κυνηγήσει να παραμείνει ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο έμπειρος κόουτς μάλιστα παραχώρησε δηλώσεις και αναφερόμενος στη μέχρι τώρα πορεία είπε:

"Είμαστε γενικά εντός στόχου και ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε για εμάς η εβδομάδα που είχαμε τρια ματς, με ;Τράχωνες εκτός, Ιερόθεο Κύπελλο και ΠΑΟ Ρουφ εντός έδρας. Ήταν μια εβδομάδα που καθόρισε και τη βαθμολογική μας θέση στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή και τον αποκλεισμό μας στο Κύπελλο. Νομίζω ότι σε όλα τα ματς είμαστε ανταγωνιστικοί και σε κάποια αξίζαμε κάτι παραπάνω από αυτά που πήραμε. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι ρεαλισμός και η πραγματικότητα είναι αυτή που δείχνει η βαθμολογία στο πρωτάθλημα και το γεγονός ότι δεν είμαστε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Το αντιμετωπίσαμε ήρεμα χωρίς ένταση, προβλήματα και αρνητισμό όλη αυτή την εβδομάδα, κάτι που για εμένα δείχνει τον χαρακτήρα μιας ομάδας που θέλει να μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο και να φτάσει εκεί που την επιθυμούν οι άνθρωποι που την διοικούν".
Ερωτηθείς εάν το Ρουφ αποτελεί το ξεκάθαρο φαβορί για την άνοδο, ο πετυχημένος κόουτς υπογράμισε

"Ναι θεωρώ ότι έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τον τίτλο ο ΠΑΟ Ρουφ για τρεις λόγους. Πρώτον, για την βαθμολογική διαφορά που έχει πάρει, δεύτερον έχει αρκετά καλό πρόγραμμα στο β' γύρο σε σχέση με τα δύσκολα ματς και τρίτον διότι είναι μια ομάδα κυνική ως προς την συγκομιδή των τριών βαθμών σε κάθε ματς".

Για το αν θεωρεί ότι με θετικό αποτέλεσμα στην Ηλιούπολη, η Διάνα παραμένει διεκδικήτρια ο Τσαμόπουλος πρόσθεσε

"Μαθηματικά θα είμαστε εντός στόχου. Αλλά πριν την Ηλιούπολη προηγείται η Κηπούπολη. Εκτός ότι χρονολογικά προηγείται αυτό το ματς, ο αγώνας με την Κηπούπολη θα είναι δύσκολος αφού παρουσιάζουμε δυσκολία εκτός έδρας και παίζουμε με μια ομάδα που πληγώθηκε εκτός έδρας".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35