social fb social inst social yt

mylostentes

Καθάρισε ο Φαμπίνιο για τα Σούρμενα

Καθάρισε ο Φαμπίνιο για τα Σούρμενα

Την όγδοη νίκη τους στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν τα Σούρμενα που επικράτησαν στο γήπεδο των Τραχώνων με 0-1 της Θύελλας Αγίου Δημητρίου και σκαρφάλωσαν στην 4η θέση έχοντας 27 βαθμούς.

Το συγκρότημα του Γιάννη Τάμπραντζη που παραμένει αήττητο από το ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΟ Ρουφ πήρε αυτό που ήθελε με πλασέ το Φαμπίνιο Μασάδο στο 8' πανηγυρίζοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη του. 

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι που είχαν την ευκαιρία στο 2' των καθυστερήσεων να ισοφαρίσουν σε πλασέ του Λαναρά που πέρασε άουτ, δεν τα κατάφεραν μένοντας για δεύτερο συνεχόμενο ματς χωρίς βαθμούς και στην τελευταία θέση με 9 βαθμούς.

Για τα Σούρμενα στο 95' είχε ο Κώτσι δοκάρι σε κεφαλιά. 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Νίκος Παπαρούνης) Ζαγαρέλος, Μαύρος, Νταλάκας, Παπανδρέου, Στεργιάκος, Τζελέφας, Κουκοβίνης, Νούλας (82' Λαναράς), Τσιρκινίδης, Παπανικολάου, Ασημακόπουλος (61' Τρυφωνίδης). 

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταμπραντζής) Σκυριώτης, Χριστόπουλος, Μαρινάκης (60' Γιαννόπουλος), Κουμπαρούλης, Γιαννουλάκης, Τσέργας, Χέλμης (73' Μακρυγιάννης), Φαμπίνιο (90+1 Μερετσόλιας), Κώτσι, Φωστέρης, Παπαδάκης (53' Δουγενής).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35