social fb social inst social yt

mylostentes

Έβρεξε γκολ στο Περιστέρι

Έβρεξε γκολ στο Περιστέρι

 ΑΟ Περιστερίου και Αγία Παρασκευή μοιράστηκαν από ένα βαθμό και προσέφεραν θέαμα, μένοντας τελικά στο 2-2.

Όλα τα τέρματα του αγώνα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Πιο συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12', με τον Αλκαίο Νένδο να ανοίγει το σκορ. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής αντέδρασε άμεσα, με τον Κραψίτη να απαντάει τέσσερα λεπτά αργότερα για το 1-1. Ο Ρίζος έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Όμιλο στο εικοστό λεπτό, ενώ ο Κραψίτης ισοφάρισε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι, δέκα λεπτά αργότερα. Σην επανάληψη, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το πολυπόθητο τέρμα που θα τους έδινε το προβάδισμα, έχασαν ευκαιρίες εκατέρωθεν όμως η κούραση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι κυπέλλου ήταν εμφανής και ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Ως αποτέλεσμα, ο ΑΟ Περιστερίου έφτασε τους 18 βαθμούς και βρίσκεται πλεόν στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την Αγία Παρασκευή να έχει 11 παραπάνω και να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Αλβερτος Παπαδάκης): Τσιώσης, Κουτσούκου (80' Λειβαδάς), Τροκκα, Σετελαρι, Βελετζας, Κλωναρης, Λετσι (65' Διονυσοπουλος), Ζιάμπρας (85' Τζαφεράκος), Θεοδώρου (90' Γεροδημήτρης), Ρίζος, Νένδος

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης): Παπαγεωργίου, Τζίτζης, Ζυγοκώστας, Χατζίου, Κολλυνιάτης, Δημογιάννης, Λαζόπουλος, Σταμούλης, Ψαραδέλλης (84' Καρούτζος), Τσοπανάκος (70' Μπόλης), Κραψίτης (73' Αθανασίου)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35