social fb social inst social yt

mylostentes

Έβγαλε χαρακτήρα ο Χαραυγιακός, 3-1 με ανατροπή τα Μελίσσια

Έβγαλε χαρακτήρα ο Χαραυγιακός, 3-1 με ανατροπή τα Μελίσσια

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Χαραυγιακός που μετά την ισοπαλία στο Βύρωνα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα παρότι αγωνίστηκε στο γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα η Διάνα και ο Φωστήρας.

Η ομάδα της Ηλιούπολης παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-1 από τα ανταγωνιστικά Μελίσσια επικράτησε με 3-1 και έφτασε τους 17 βαθμούς μετά από 8 ματς.

Αντίθετα οι "πράσινοι" του Δημήτρη Μπουγά για δεύτερο συνεχόμενο ματς μένουν μακριά από τη συγκομιδή βαθμών ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρατάχθηκαν στο γήπεδο με αρκετές απουσίες.

Στο 15' ο Καλημέρης με πλασέ ''πάγωσε'' την Ηλιούπολη κάνοντας το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 40' όταν ο Παρασκευόπουλος με πλασέ μετά από κεφαλιά-πάσα του Μαραγκουδάκη έκανε το 1-1. Στο 55' ο Σπανός κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Κασσιανός κάνοντας το 1-1. Στο 70' ο ίδιος παίκτης κλείδωσε τη νίκη για τους “νερατζούρι” σημειώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης) Βακερλής Ε., Τσέκος (46' Τσαραούσης), Παρακευόπουλος, Μαραγκουδάκης, Βακερλής Π. (87' Γιαννής), Γιαννόπουλος, Κασσιανός, Κούτρας (56' Κούντου), Πλούμης (81' Σακελλαρίου), Σπανός, Οκσίσογλου.

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Δημήτρης Μπούγας) Νικολάου, Πολυδωρόπουλος, Καραμπίνης (70' Σειτάι), Πάσσαρης, Πουλάκης, Μαφρέδας (67' Κωβός), Παπαχρήστος, Μακρυπίδης (85' Κυριακόπουλος Π.), Καλημέρης, Φάκης Ι. (82' Αναστασιάδης), Ντεντόπουλος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35