social fb social inst social yt

mylostentes

Ξέφυγε στο +5 ο Χαραυγιακός μετά το 0-8 επί του Θρίαμβου Χαϊδαρίου

Ξέφυγε στο +5 ο Χαραυγιακός μετά το 0-8 επί του Θρίαμβου Χαϊδαρίου

Μπορεί να είχε προηγηθεί μια δύσκολη εβδομάδα μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Μαντζούνη από την τεχνική ηγεσία, παρ' όλα αυτά ο Χαραυγιακός παρουσίασε στο Χαϊδάριο το πρόσωπο του τελευταίου μήνα δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων επιβλήθηκε με το εμφατικό 0-8 του τοπικού Θριάμβου, και αποδέχτηκε με... ευγένεια το... δώρο του Ηρακλείου (0-0 με τα Πετράλωνα) με αποτέλεσμα να αυξήσει τη διαφορά από την 2η θέση στο +5.

Οι νερατζούρι που είχαν ως υπηρεσιακό προπονητή τον Άγγελο Νταούδη έφτασαν στην κατάκτηση της νίκης.

Τρία γκολ πέτυχε ο Οκσίσογλου (24’, 49’ και 81’) δύο ο Κασσιανός (42 πέναλτι και 53’) και από ένα οι Κούντου (29’), Παρασκευόπουλος (21’) και Σπανός (75’).

Καλή η διαιτησία των Παναγιωτάρα, Αργυριάδη και Βλατάκη.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΊΔΑΡΙΟΥ (Αντώνης Ζαφειριάδης): Λιανός (54’ Γαλάνης), Μπόχτης (54’ Στρατικόπουλος), Χατζής, Τσιαπάρας, Αμπαζάι, Κουτσιμπέλλας, Λώλος, Ζαχαριάς, Μπακλαβάς (66’ Μακρίδης), Δράμης, Καγιανάς (46’ Καρβούνης).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Άγγελος Νταούδης): Βακερλής, Τζέκος (52’ Κόντι), Παρασκευόπουλος, Μαραγκουδάκης (69’ Στάθης), Αναστασόπουλος (52’ Μπιρμπίλης), Γιαννόπουλος, Κασσιανός, Κούτρας (46’ Σπανός), Πλούμης, Κούντου, Οκσίσογλου.


Σχετικά άρθρα

Μικρασιατικός: Δυναμική ενίσχυση στο μεταγραφικό κομμάτι με Καρακώστα

ΑΟ Χαϊδαρίου: Ανανέωσε ο... αρτίστας, Σπύρος Μίχος

«Ντερμπάρα» στο Ελληνικό με νικητές τα Σούρμενα, 4-1 την Διάνα που «φωνάζει»!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35