social fb social inst social yt

mylostentes

Γλύτωσε την ήττα από τους Τράχωνες ο Παπάγος στο 87'

Γλύτωσε την ήττα από τους Τράχωνες ο Παπάγος στο 87'

Δεν ανέδειξε νικητή το ματς ανάμεσα στον Παπάγο και τους Τράχωνες με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου στην Α' ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι ήταν ανώτεροι έχοντας δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία Καβββαδία δεν κατάφεραν να κλειδώσουν το ματς και το πλήρωσαν στο 87' με την κεφαλιά του Φατούρου μετά το κόρνερ του Ρηγόπουλου.

Στο 57' το συγκρότημα του Γιώργου Παπακωστούλη είχε προηγηθεί με σουτ του Γιαννόπουλου.

Μια νίκη, δυο ήττες και μια ισοπαλία είναι ο απολογισμός των Τραχώνων τον τελευαίο μήνα μετά το σημερινό αποτέλσμα. Το συγκρότημα του Γιώργου Παπακωστούλη δείχνει ότι δεν περνάει και την καλύτερη αγωνιστική περίοδο παρότι σήμερα είχε εξαιρετική παρουσία με τον Παπάγο να στέκεται τυχερός.

Από την άλλη ούτε ο Παπάγος που ήταν τυχερός πήρε μια πολύτιμη ισοπαλία που θα τον βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι.

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος) Καββαδίας, Νούτσος, Ταλιούρας Ν. (72' Βαρώνος), Αλεξιάδης, Λιούκας, Κόρδας, Μπράτσος (46' Δούκας), Φατούρος, Ταλιούρας Ι. (46' Καραθανάσης), Ρηγόπουλος, Ταλιούρας Δ. (63' Παπαναστασίου).

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιώργος Παπακωστούλης) Παπαδόπουλος, Σπανουδάκης, Προμπονάς, Παπατζήμας, Μπουγιούκος, Τσακύρης, Κολοβός, Δημάκης (62' Ακριτίδης), Γιαννόπουλος, Δημογιάννης, Βουρλούμης (37' λ.τρ. Λεόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35