social fb social inst social yt

mylostentes

Τίναξε... το ντέρμπι Αγία Παρασκευή-Άρης Πετρούπολης στον... αέρα ο διαιτητής Μαχαίρας

Τίναξε... το ντέρμπι Αγία Παρασκευή-Άρης Πετρούπολης στον... αέρα ο διαιτητής Μαχαίρας

Απίστευτα πράματα συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής στο ματς ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα με τον Άρη Πετρούπολης όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Το ματς περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού ο διαιτητής Μαχαίρας φρόντισε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του με τις τραγικές αποφάσεις του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αρχικά, ο διαιτητής του αγώνα υπέδειξε πέναλτι-φάντασμα σε μια φάση που φαίνεται να μην υπάρχει παράβαση, ενώ από εκείνο το σημείο και μετά... θαλασσοπνίγηκε, εκνευρίζοντας όλο το γήπεδο.

Η φάση αυτή έγινε στο 21', όταν ποδοσφαιριστής της Αγίας Παρασκευής κοντραρίστηκε με τον Παχατούρα και ο αθηναίος ρέφερι "έδειξε" την εσχάτη των ποινων.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Άρη έπεσαν πάνω στο Μαχαίρα ο οποίος δεν άλλαξε σαφώς την απόφαση του.

Ο Τζίτζης σκόραρε δίνοντας το προβάδισμα στην Αγία Παρασκευή.

Στη συνέχεια, ο ρέφερι που είχε οριστεί για να διευθύνει τον αγώνα παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών προκαλώντας με τις αποφάσεις του και τις δυο ομάδες, δείχνοντας ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε τέτοιου είδους αγώνες.

Η ισοφάριση για τον Άρη ήρθε στο 71' όταν σε μια εκπληκτική ομαδική προσπάθεια με τελικό αποδέκτη τον Σαγανά, ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1.

 Ασφαλώς το ματς έγινε σε αθλητικά πλαίσια ανάμεσα σε δυο από τις καλύτερες ομάδες του 1ου ομίλου, όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν το παιχνίδι τους αφού ο διαιτητής, Μαχαίρας, είχε τραγική παρουσία.

Οι φιλοξενούνενοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες λόγω αποβολών των Νίκολι και Χριστούλη. 

Ασφαλώς θα αναρτηθεί βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του αγώνα, ενω οι πρωταγωνιστές δεν ήθελαν να μιλήσουν λόγω του εκνευρισμού που είχαν προκαλέσει οι διαιτητικές αποφάσεις. 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης) Μαλλιαρίτσης, Τζίτζης, Ζυγοκώστας, Χατζίου, Τριανταφύλλου, Δημογιάννης, Λαζόπουλος (80' Αθανασίου) Μπουτσικάρης, Μπόλης, Τσοπανάκος (88' Ψαραδέλης), Κραψίτης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Λάκης Σμυρνής) Παχατούρας, Λάπα, Κόμης (46' Χριστούλης). Τσούκης, Βασιλάκος, Ταχιράι, Κυριαζής (80' Λερούτσος) Τρακόσης, Καραδήμας (60' Νίκολι), Θανόπουλος (89' Νάτσης), Σαγανάς.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35