social fb social inst social yt

mylostentes

Σπουδαία νίκη για την Αργυρούπολη 2-0 το Ηράκλειο

Σπουδαία νίκη για την Αργυρούπολη 2-0 το Ηράκλειο

Η γηπεδούχος ομάδα του ΓΣ Αργυρούπολης επικράτησε επί της ΑΕ Ηρακλείου με σκορ 2-0, με αποτέλεσμα ο σύλλογος των βορείων προαστίων να δει τον Χαραυγιακό να ξεφεύγει με έξι βαθμούς.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να ανοίξουν το σκορ όμως το 0-0 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο 58', έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Ζαννίκος εκμεταλλεύτηκε τον Μαργαρίτη και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0 και δεκατέσσερα λεπτά αργότερα, ο Γκρεβτσίδης έστειλε με σουτ την μπάλα στο "παράθυρο" του Μολφέση, έπειτα από γέμισμα του Γοργάκη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του αγώνα. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ασφυκτικά για να βρουν κάποιο τέρμα, έχασαν ευκαιρίες (με τον Ευαγγέλου να πραγματοποιεί καίριες επεμβάσεις) και έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ με το φάουλ του Ζώνα στο 90' που βρήκε στο δοκάρι του τερματοφύλακα της Αργυρούπολης.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι έμειναν δεύτεροι στους 35 βαθμούς, χάνοντας έδαφος στη μάχη για την κορυφή, ενώ η ομάδα της Αργυρούπολης έφτασε τους 28 και βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης. *Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σπυριδάκης του Ηρακλείου αποχώρησε τραυματίας στο 90', με τους γηπεδούχους να εύχονται περαστικά στον παίκτη του Ηρακλείου. Ευχή όλων μας να έχει αποφύγει τα χειρότερα.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Ευαγγέλου, Χιόνης (46' Μαργαρίτης), Γοργάκης, Γεωργάκας, Ζαννίκος (80' Κωνσταντινίδης), Νταλταρής, Λεβέντης, Υφαντής, Βλάχας (88' Γιαννίκος), Γκρεβτσίδης (72' Παπαθανασίου), Δρακοντίδης

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Κώστας Ψυρόπουλος): Μολφέσης, Καρώνης (70' Σπυριδάκης - 90' λ.τρ. Χατζηγιαννακός), Κατσούλης, Ζίζηλας, Λιαπίδης, Χρήστου (65' Ζώνας), Γεωργίου, Τούμπας (72' Κιρζαλίδης), Μακρίδης, Χίσο, Αντωνόπουλος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35