social fb social inst social yt

mylostentes

Ξέφυγε στο +6 ο Χαραυγιακός που απέδρασε από τα Βριλήσσια

Ξέφυγε στο +6 ο Χαραυγιακός που απέδρασε από τα Βριλήσσια

 Απέδρασε από τα Βριλήσσια ο Χαραυγιακός, επικρατώντας του Κένταυρου με σκορ 0-2 με αποτέλεσα να ξεφύγει με έξι βαθμούς από το Ηράκλειο.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες δε δημιούργησαν πολλές φάσεις, με τους φιλοξενούμενος να έχουν παρ' όλα αυτά την κατοχή της μπάλας. Στην επανάληψη, η ομάδα του Χαραυγιακού άνοιξε το σκορ με τον Σπανό στο 46', ο οποίος πλάσαρε μετά από σέντρα του Οκσίσογλου. Στο 55' ο Κουντου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, μετά από ασιστ του Σπανού. Στη συνέχεια, η ομάδα του Κένταυρου δεν κατάφερε να αντιδράσει, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν κάποιες ακόμη ευκαιρίες και να παίρνουν τη νίκη. Έτσι, ο Χαραυγιακός παραμένει πρώτος στο πρωτάθλημα, βρισκόμενος στους 41 βαθμούς (6 παραπάνω από την ΑΕ Ηρακλείου). Στον αντίποδα, ο Κένταυρος Βριλησσίων παρέμεινε στους 18 και πλέον είναι στη 12η θέση της κατάταξης.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Γιώργος Οικονομόπουλος): Θεοδωρίδης, Κουλιούρης, Χαλκιόπουλος, Τσίπουρας, Κολιός, Σειτι, Μανίκας (76' Παπαντωνάκης), Παπαγεωργίου (46' Βουλωμένος), Πιπεράς Σπ. (84' Λίτινας), Πιπεράς Γ., Σκεντέρι (76' Στριφτόμπονας)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Χατζηαλέξης Μαργαρίτης): Βακερλής, Τζέκος, Παρασκευόπουλος, Μαραγκουδάκης, Αναστασόπουλος, Γιαννόπουλος, Σπανός (80' Τσαραούσης), Κούτρας (70' Μουρελάτος), Πλούμης (81' Μπιρμπίλης), Κούντου (75' Κάραβος), Οκσίσογλου


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35