social fb social inst social yt

mylostentes

ΓΣ Ηλιούπολης: Κόσμος, ποδοσφαιρικό τμήμα και διοίκηση μια γροθιά ενόψει ντέρμπι

ΓΣ Ηλιούπολης: Κόσμος, ποδοσφαιρικό τμήμα και διοίκηση μια γροθιά ενόψει ντέρμπι

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του ΓΣ Ηλιούπολης για τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή με τον ΠΑΟ Ρουφ για το πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. 

Ο προπονητής του Ήλιου, Βαγγέλης Γαλάνης, βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να είναι διαθέσιμους πλην των Κυριάκου Δημητρόπουλου και Γιώργου Ρέτζο που εδώ και καιρό είναι τραυματίες.

Νίκη, ψυχή και πάθος. Αυτά είναι τα τρία στοιχεία που ακούγονται συχνά στο στρατόπεδο του Ήλιου, με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να γνωρίζουν τα αδύναμα και δυνατά σημεία του αντιπάλου. 

Δημήτρης Φέρτης και Κώστας Γκούγκας αποθεραπεύτηκαν και θα δώσουν κανονικά το παρών, ενώ, το ποδοσφαιρικό τμήμα περιμένει με ανυπομονησία τη στήριξη του κόσμου της ομάδας.

Άλλωστε, οι φίλοι του ΓΣΗ έχουν δείξει την τελευταία διετία ότι σε κάθε προσπάθεια της ομάδας βρίσκονται στο πλάι της και δεν θα μπορούσαν σε ένα τόσο σπουδαίο ματς να μην διοργανώσουν μια μεγάλη γιορτή. 

Ήδη στα σοκάκια του γνωστού προαστίου υπάρχει ξεσηκωμός αφού άπαντες χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως το "ματς της χρονιάς".

Με νίκη λοιπόν η Ηλιούπολη θα δώσει περισσότερο αίγλη και ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και άπαντες είναι διατεθειμένοι να παλέψουν γι αυτό, ο καθένας από το δικό του πόστο. 

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και το Σάββατο με την αποστολή να ανακοινώνεται λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35