social fb social inst social yt

mylostentes

Επική ανατροπή ο Άγιαξ Ταύρου από 2-0, 2-3 τον Πανερυθραϊκό

Επική ανατροπή ο Άγιαξ Ταύρου από 2-0, 2-3 τον Πανερυθραϊκό

Η δουλειά του Δημήτρη Κοσμά στον Άγιαξ Ταύρου δεν είναι τυχαία αφού ο νεαρός προπονητής, μαζί με τους ποδοσφαιριστές του προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο δυνατό.

Σήμερα η ομάδα των νοτίων προαστίων παρότι έχανε στο ημίχρονο με 2-0 από τον Πανερυθραϊκό, έβγαλε τεράστια ψυχή στο γήπεδο της Νέας Ερυθραίας και επιβλήθηκε με 2-3 κάνοντας μεγάλη βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, οι ερυθρόλευκοι έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο και εν τέλει δικαιώθηκαν. 

Από την άλλη, ο Πανερυθραϊκός δεν τα κατάφερε στο β' ημίχρονο και πέταξε στα... σκουπίδια την προσπάθεια του α' μέρους. 

 Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Μπαμπαλούκας (6’) και Σουμελίδης (35’ πέναλτι), ενώ για τους φιλοξενούμενους τα γκολ πέτυχαν οι Ερμάλ (47’ και 63’) και Σιώζος (70’). Στο 40’ πέναλτι του Αραμπατζή απέκρουσε ο Ηρακλής, ενώ αποβλήθηκαν οι Αγγελόπουλος (61’), Αγουρίδας (μετά τη λήξη) και Στρέφι (μετά τη λήξη).

Διαιτητές: Μαράνος, Νταρακλίτσης-Γκούντας

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Στελιος Μουντανάρης): Αγγελόπουλος, Σουμελίδης, Μπαλής (46' Βαρκαρώτας), Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Κατσάρας (90' Αναγνώστης), Κοτσολάκος (87' Καραπαναγιωτίδης), Σπάρταλης, Παπαναστασίου, Αραμπαντζής (61' Δράκο), Μπαμπαλούκας.

ΑΙΑΝΤΑΣ ΤΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κοσμάς): Ηρακλής, Οικονόμου (46' Θαναηλάκης), Γούλας, Μαρούσης, Γαλάνης (46' Καβαλάρης), Σιώζος, Ερμάλ (87' Στρέφι), Πιέτρι, Μηταράς (78' Γκούφας), Κλειδής, Σωτηρόπουλος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35