social fb social inst social yt

mylostentes

Άνετα η Αργυρούπολη 2-0 τον Κένταυρο Βριλησσίων

Άνετα η Αργυρούπολη 2-0 τον Κένταυρο Βριλησσίων

 Πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, η ομάδα του ΓΣ Αργυρούπολης κέρδισε με σκορ 2-0 τον Κένταυρο Βριλησσίων.

Το σκορ άνοιξε στο τέταρτο μόλις λεπτό ο Λεβέντης με δεξί σουτ. Μετά το 1-0, οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν, να χάνουν ευκαιρίες και εν τέλει διπλασίασαν τα τέρματά τους με την άπιαστη κεφαλιά του Υφαντή στο 32'. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις ώστε να πετύχουν κάποιο τέρμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι, η ομάδα της Αργυρούπολης έφτασε τους 31 βαθμούς και παρέμεινε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα σε αντίθεση με τον Κένταυρο που έμεινε στους 18 και πλέον είναι στην 13η θέση.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ευαγγέλου, Μαργαρίτης, Γοργάκης, Γεωργάκας, Ζαννίκος (83' Κωνσταντινίδης), Νταλταρής, Λεβέντης, Υφαντής, Βλάχας (75' Παπαθανασίου), Γκρεβτσίδης (55' Κακούτης), Δρακοντίδης (35' λ.τρ. Γιαννίκος)

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Κανελλόπουλος, Ξένος (65' Κουλιούρης), Χαλκιόπουλος, Τσιπούρας (85' Σκεντεράι), Κολιός, Σεϊτι, Μανίκας, Δέτσης (86' Παπαγεωργίου), Πιπεράς Γ., Πιπεράς Σπ., Βουλωμένος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35