social fb social inst social yt

mylostentes

Απαντάει σε καταγγελία δημοσιογράφου η Ηλιούπολη

Απαντάει σε καταγγελία δημοσιογράφου η Ηλιούπολη

Με έκπληξη μας διαβάσαμε την καταγγελία δημοσιογράφου της εφημερίδας “ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ” για δήθεν απαγόρευση εισόδου του στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης, στις 9/2/2020 στον αγώνα Γ.Σ Ηλιούπολης – ΠΑΟ Ρουφ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος καταγγέλλει πως στερήθηκε 5 ολόκληρα ευρώ για να παρακολουθήσει έναν αγώνα μιας ερασιτεχνικής ομάδας, της οποίας κύρια πηγή εσόδων είναι τα εισιτήρια. Σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίζεται, 9 συνάδελφοι από τοπικά και αθλητικά ΜΜΕ του που βρέθηκαν στο γήπεδο, -προς τιμή τους- πλήρωσαν κανονικά το εισιτήριό τους, χωρίς να δείξουν ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ ή ΕΣΠΗΤ, τιμώντας το επάγγελμα τους και την ομάδα και στηρίζοντας έμπρακτα ένα ερασιτεχνικό σωματείο.

Στην Ηλιούπολη, ακόμα και οι επιχειρηματίες που έχουν προσφέρει στην ομάδα χιλιάδες ευρώ, πληρώνουν το εισιτήριο τους κανονικά. Το ίδιο συμβαίνει με όλα τα μέλη ΔΣ και τα στελέχη της ομάδας ποδοσφαίρου.

Οι όψιμοι υποστηρικτές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που ουδέποτε έχουν ασχοληθεί με την Ηλιούπολη, βρήκαν ευκαιρία να τρυπώσουν δωρεάν στο γήπεδο μεταξύ 800 φιλάθλων που πλήρωσαν κανονικά το εισιτήριο τους, μεταξύ των οποίων αιρετοί του Δήμου και της Περιφέρειας.

Η διοίκηση του ΓΣΗ προτίθεται να επιστρέψει το ποσό των 5 ευρώ στον δημοσιογράφο και την εφημερίδα, ωστόσο κάνει σαφές το εξής:

Κανείς δεν μπαίνει στο γήπεδο δωρεάν.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35