social fb social inst social yt

mylostentes

Το... 'σωσε στο τέλος η Διάνα 1-1 με το Καματερό

Το... 'σωσε στο τέλος η Διάνα 1-1 με το Καματερό

Καματερό και Διάνα Ηλιούπολης διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με τους γηπεδούχους να προηγούνται και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 1-1 στο φινάλε.

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού υπήρξαν αρκετές διακοπές και η πρώτη φάση δημιουργήθηκε στο 22', με τον Καλλέργη να χάνει το τετ α τετ και την ευκαιρία να βάλει τη Διάνα σε θέση οδηγού στο ματς. Το ματς συνέχισε να έχει πολλές μονομαχίες και φτωχή παραγωγή φάσεων μέχρι και την εκπνοή του ημιχρόνου. Στο 45', οι Παναγιωτόπουλος και Μασμανίδης εμπνεύστηκαν την κομπίνα από την οποία προήλθε το γκολ του Καματερού, με σκορερ τον Ζαχαρόπουλο. Στην επανάληψη, η ομάδα των γηπεδούχων ήλεγχε το παιχνίδι, έχασε μάλιστα πολύ σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 60' (με 3 παίκτες να βγαίνουν στην κόντρα απέναντι σε έναν μόλις αμυνόμενο της Διάνας) όμως στο 75' έμεινε με 10 παίκτες. Ο Ζούκας δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες σε ένα λεπτό και πλέον οι φιλοξενούμενοι είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα. Στο 93' ο Φάρος έφερε το ματς στα ίσια για τη Διάνα, πετυχαίνοντας το χρυσό τέρμα της ισοφάρισης. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα, ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε. Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η Διάνα ανέβηκε στους 41 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ το Καματερό είναι έβδομο με 25 βαθμούς, αντίστοιχα.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ξυδιάς, Κανακάρης, Ραφαέλ (55' Πετανάι), Σέχου, Λουβέρδης, Παππάς, Τσαγκάρης (74' Διαμαντίδης), Μασμανίδης, Ζαχαρόπουλος (62' Ζούκας), Παναγιωτόπουλος, Χαιρετάκης (81' Δουγιέκος)

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Κόρρας, Δάρρας (55' Γιαννακόπουλος), Ποντικάκος (46' Μπαλαφούτης), Νικολιάν, Μπακογιάννης (77' Αναστασίου), Καλουδιώτης (82' Πανίδης), Καλλέργης, Μπαρδάκης, Κετσετζόγλου, Φάρος, Καζάκος


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35