social fb social inst social yt

mylostentes

Με ήρωα τον Κασσιανό ο Χαραυγιακός... λύγισε την Αγία Παρασκευή στο 87

Με ήρωα τον Κασσιανό ο Χαραυγιακός... λύγισε την Αγία Παρασκευή στο 87

Είναι από τα παιχνιδια που η απόδοση παίζει το λιγότερο ρόλο και το αποτέλεσμα το μεγαλύτερο.

Ο Χαραυγιακός γνώριζε εξ αρχής ότι είχε δύσκολη αποστολή στο ματς με την Αγία Παρασκευή και αυτό διότι η "Σάντα" ήταν αήττητη στην έδρα της. Παρ' όλα αυτά, οι νερατζούρι, αν και δεν έπιασαν την απόδοση που ήθελαν, οφείλουν πολλά στην κλάση του Δημήτρη Κασσιανού.

Ο νεαρός άσος στο 87' με ένα καταπληκτικό σουτ άφησε στήλη άλατος τον Παπαγεωργίου και αφού η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα χαρίζοντας τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Πλέον ο Χαραυγιακός με το τρίποντο αυτό διατηρεί την απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους διώκτες και περιμένει το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα στο Ηράκλειο και τον Άρη Πετρούπολης.

Στη γενική εικόνα του αγώνα, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία όμως η κλάση του Κασσιανού έπαιξε ρόλο και ο Χαραυγιακός πήρε το τρίποντο.

'Όσον αφορά το ματς, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο α' μέρος όπου δεν επέτρεψαν στον Χαραυγιακό να δημιουργήσει την παραμικρή ευκαιρία ενώ σπατάλησε δυο καλές στιγμές με τον Κραψίτη στο 25' και 34.

Από το διάστημα 45' μέχρι 60' ο Χαραυγιακός ισορρόπησε βγήκε μπροστά όμως η Σάντα και πάλι ήταν επικίνδυνη. 

Διαιτητής ο Σουπερλιγκάτος Ευαγγέλου.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης) Παπαγεωργίου, Τζίτζης, Ζυγοκώστας (62' Χατζίου), Κολλινιάτης, Τριανταφυλλίδης, Δημογιάννης, Μπόλλης (75' Ζαφείρης), Μπουτσικάρης, Ψαραδέλης, Τσοπανάκος, Κραψίτης. 

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Βακερλής, Τσέκος (62' Τσαραούσης), Παρασκευόπουλος, Μαραγκουδάκης, Αναστασόπουλος, Γιαννόπουλος, Κασσιανός, Κούτρας (42' λ.τρ. Κασπίρης), Κάραβος (68' Οκσίσογλου), Κούντου, Μουρελάτος (84' Σπανος). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35