social fb social inst social yt

mylostentes

Σημαντική... ανάσα για την Κηπούπολη 2-1 τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Σημαντική... ανάσα για την Κηπούπολη 2-1 τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε η Κηπούπολη που νίκησε με 2-1 τον Φωστήρα Ηλιούπολης και αύξησε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους 4 βαθμούς. Το συγκρότημα του Δημήτρη Φιλίππου εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και πήρε σημαντική νίκη.

Από την άλλη, ο Φωστήρας δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς και η κατάσταση όσον αφορά την αποφυγή του υποβιβασμού δείχνει δύσκολη.

Στο 17' ο Λάππας έκανε το 1-0, με τον Τσαπικούνη μετά από κόρνερ στο 50' να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 55' ο Ασωνίτης Νίκος άθελα του με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του κάνοντας το 2-1. Στο 65' οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Σταυρόπουλου όμως το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους.

 ΑΟ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Φιλίππου) Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος, Φαρμάκης (89' Τάμπας), Αγγελόπουλος, Λίτσας (65' Καραλής), Λάππας, Τζαμαλής (90 Κουφογιάννης), Σταυρόπουλος, Σταματής, Λαγός, Ασκοτίρης (85' Λιαγκόζης).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Δημήτρης Αμπαριαν) Καυκιάς, Παπίγκου, Δρακούλης (61' Παπαευθυμίου), Τσαπικούνης, Βαμβακερής, Λιάπας, Βαμβουκλής (55' Κόρρας), Καραγιάννης (73' Παπαθανασίου), Ζώης, Τσαπούρας (72 Κουντουριώτης), Ασωνίτης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35