social fb social inst social yt

mylostentes

Ισόπαλοι Ολυμπιακός και Ήφαιστος

Ισόπαλοι Ολυμπιακός και Ήφαιστος

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη μεταξύ του Ολυμπιακού Λιοσιών και του Ηφαίστου Περιστερίου, με το τελικό 1-1 να χαρίζει από ένα βαθμό στις δύο ομάδες.

Του Ρωμανού Λειβαδίτη

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ με την όμορφη κεφαλιά του Γεωργακόπουλου στο 15', συνεχίζοντας να ελέγχουν το παιχνίδι μέχρι και την ανάπαυλα. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές απουσίες, χρησιμοποιώντας ποδοσφαιριστές ακόμη και από το εφηβικό τμήμα του συλλόγου. Στην επανάληψη, η ομάδα του Ολυμπιακού συνέχισε να ελέγχει το ματς στα πρώτα λεπτά. Στο 55', οι φιλοξενούμενοι είχαν ακυρωθέν τέρμα και στο 60', ο Τζωρτζακάκης με μακρινό σουτ (και κακή αντίδραση του Μυλωνά) ισοφάρισε για τον Ήφαιστο, αλλάζοντας το μομεντουμ του αγώνα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον Πατέλη να χάνει τετ α τετ, ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με το χαμένο τετ α τετ του Λιούκα και το δοκάρι του Γονή στο 90'. Το 1-1 έμεινε ως το τέλος και έτσι ο Ήφαιστος Περιστερίου έφτασε τους 37 βαθμούς και βρίσκεται 4ος, με τον Ολυμπιακό Λιοσίων να είναι πέντε θέσεις πιο χαμηλά στη βαθμολογία, έχοντας 30 βαθμούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ (Σάκης Σάσσαλος): Μυλωνάς, Παπαδόπουλος Ν., Φραγκόπουλος, Παναγιωτίδης (73' Κωτούλιας), Τσουκαλάς, Χριστόπουλος, Μιχάλης (46' Πατέλης), Παπαδόπουλος Κ. (68' Γωγιός), Γεωργόπουλος (46' Τσάτσα), Γκαβζίδης, Γεωργακόπουλος

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ (Θοδωρής Τρανός): Στουραϊτης, Σφίχτης, Λεβέντης, Ντατσι, Φειδαίος, Χάιδας, Γονής, Τζωρτζακάκης (65' Λιούκας), Νησσαριώτης, Καλκανάκος (62' Γιαννόπουλος), Χίος (82' Μαχαίρας)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35