social fb social inst social yt

mylostentes

«Επαγγελματική» νίκη η Αγία Παρασκευή

«Επαγγελματική» νίκη η Αγία Παρασκευή

"Επαγγελματική" νίκη η Αγία Παρασκευή - Πολλά παράπονα ο Ήφαιστος

 

Παρά την κούραση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι κυπέλλου, η Αγία Παρασκευή πήρε σπουδαία νίκη επί του Ηφαίστου Περιστερίου με 0-1. Το παιχνίδι κρίθηκε στο 15', σημείο στο οποίο ο Τσοπανάκος με πλασέ διαμόρφωσε και το τελικό 0-1. Μετά το γκολ, η ομάδα του Ηφαίστου πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε ευκαιρίες, προσπαθώντας να ισοφαρίσει. Στην επανάληψη, είδαμε πολλές κινήσεις τακτικής από τους δύο πάγκους, με τον Ήφαιστο να απειλεί με στατικές φάσεις και να ζητά 2 πέναλτι και τους τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να διαχειριστούν την κούραση από τον αγώνα κυπέλλου απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο. Με το αποτέλεσμα του αγώνα να μην αλλάζει, η Αγία Παρασκευή ανέβηκε στους 35 βαθμούς και την 5η θέση, πλησιάζοντας τον Ήφαιστο Περιστερίου που έμεινε στους 37, παραμένοντας 4ος.

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ (Θοδωρής Τρανός): Στουραΐτης, Σφίχτης, Λεβέντης, Ντάτσι, Φειδαίος, Χάιδας (85' Γιαννόπουλος), Γονής (91' Λιούκας), Ζαφειράτος, Νησαριώτης, Τζωρτζακάκης (71' Φούρλας), Χίος (75' Ζαγκλής)

 

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης): Παπαγεωργίου, Τζίτζης, Χατζίου, Σουβατζόγλου, Τριανταφυλλίδης, Δημογιάννης, Αθανασίου (80' Ζαφείρης), Μπουτσικάρης, Ψαραδέλλης (91' Ζυγοκώστας), Τσοπανάκος (90' Κολλυνιάτης), Κραψίτης (60' Μπόλης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35