social fb social inst social yt

mylostentes

Το τρένο του Περιστερίου πέρασε και από το Ίλιον

Το τρένο του Περιστερίου πέρασε και από το Ίλιον

 Ανώτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Παναγιώτη Καραχάλιο που μπήκε σαν αλλαγή και ουσιαστικά καθάρισε το ματς, ο ΑΟ Περιστερίου νίκησε εκτός έδρας τον Ιάσωνα με 3-1.

Εφτασε έτσι τους 37 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 5η θέση με τον συντοπίτη Ηφαιστο, ενώ ο Ιάσωνας έμεινε στους 15 βαθμούς και υποχώρησε στην 15η θέση.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους γηπεδούχους στο 12' όταν ο Σπυρίδης βρέθηκε απέναντι στον Τσιώση, αλλά ο Σετελλάρι με καταπληκτικό κόψιμο αποσόβησε τον κίνδυνο. Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 20' ποταν ο Παλαιολόγος έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Νένδου, ενώ στο 22' από φάουλ του Νένδου η προβολή του Σετελλάρι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Το σκορ άνοιξε στο 25' όταν ο Νένδος έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, έφυγε μόνος απέναντι στο τέρμα και με άψογο πλασέ έκανε το 0-1. Στο 42' ο Ομιλος άγγιξε το 2ο γκολ όταν ο Κουτσούκου έπιασε δυνατό μακρινό σουτ αλλά ο Παλαιολόγος και πάλι έδιωξε δύσκολα.

Ο Ιάσωνας μπήκε δυνατά στο 2ο και είχε δύο καλές στιγμές, αρχικά στο 47' με το σουτ του Κώστα να περνάει άουτ και στη συνέχεια στο 53' όταν το σουτ του Σπυρίδη απέκρουσε ο Τσιώσης. Στο 63' ο Νένδος εκτέλεσε φάουλ και ο Κλωνάρης πλάσαρε πάνω στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 72' όταν ο Λάχας με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-1. Η χαρά τους όμως δεν κράτησε πολύ, αφού στο 74' ο Καραχάλιο μετά από μπαλιά του Λειβαδά ο Καραχάλιος με εκπληκτικό πλασέ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ κάνοντας το 1-2.

Στο 80' ο ΑΟ Περιστερίου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Λειβαδά από τον Παλαιολόγο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καραχάλιος αλλά ο Παλαιολόγος έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε. Στο 82' ο Καραχάλιος πήρε το αίμα του πίσω και με άπιαστο βολέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-3. Στην τελευταία καλή φάση του ματς, στο 84' ο Κουτσούκου πλάσαρε αλλά ο Παλαιολόγος και πάλι επενέβη σωτήρια.

ΙΑΣΩΝΑΣ: Παλαιολόγος, Κουμεντάκος (65' Αντωνίου), Μαλιώρης, Τσαναχτσίδης, Λάχας, Κολλιός (46' Στρούγγης), Σπυρίδης, Ριζάς, Μήτσος (46' Σέχου), Κώστας, Γλέζος.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκα (46' Ρίζος), Σετελλάρι, Μπούζας, Βελέντζας, Κλωνάρης, Κουτσούκου (85' Καρακωνσταντης), Ζιάμπρας (55' Λειβαδάς), Θεοδώρου (69' Καραχάλιος), Νένδος, Λέτσι


Σχετικά άρθρα

Μαρκής: «Ανυπομονούσα να έρθει η στιγμή που θα μπορούσαμε να ξανακάνουμε προπονήσεις»

Αποχώρηση Τζιφα από την Θύελλα Αγίου Δημητρίου

«Καίει» το φύλλο αγώνα Αθηναϊκό και Κωνσταντόπουλο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35