social fb social inst social yt

mylostentes

Τσαμόπουλος: Ντόμινο εξελίξεων για τις επόμενες σεζόν στο ποδόσφαιρο ο κορωνοϊός

Τσαμόπουλος: Ντόμινο εξελίξεων για τις επόμενες σεζόν στο ποδόσφαιρο ο κορωνοϊός

Αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους προπονητής που έχει εργαστεί στην Α' ΕΠΣΑ και όχι μόνο.

Ο λόγος για τον προπονητή της Διάνας Ηλιούπολης, Γιώργο Τσαμόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του, όπως όλος ο κόσμος παρακολουθεί τις εξελίξεις από το καναπέ του σπιτιού με την οικογένεια του.

Ο εργασιομανής κόουτς που σίγουρα απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης αλλά και ρουτίνας πλέον, μίλησε στο soccerlive.gr για την κατάσταση που επικρατεί λέγοντας

"Νομίζω αν ψάχνουμε για λύση αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλήσουμε με ακρίβεια. Δεν μπορεί κανείς να προτείνει κάτι μιας και είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Επειδή αυτή η κατάσταση ακουμπάει την προσωπική υγεία του καθένα, ο καθένας το βλέπει διαφορετικά και σίγουρα η υγεία είναι το πρώτο πράγμα που θέλουμε να προασπίσουμε. Δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Για αυτό εάν θέλαμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο θα πρέπει να μιλάμε για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα και για μια απόφαση η οποία δεν ξέρουμε ποια θα είναι και πότε θα είναι. Θα μπορούμε να μιλήσουμε μόνο τότε, όταν παρθεί αυτή η απόφαση".

Ερωτηθείς πόσο θα επηρεάσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αυτή η κατάσταση, ο κ. Τσαμόπουλος είπε

"Θα επηρεάσει πάρα πολύ. Όχι μόνο τη φετινή χρονιά αλλά θα είναι ένα ντόμινο εξελίξεων και για την επόμενη σεζόν. Όχι μόνο για τις αποφάσεις που θα παρθούν ως προς τη συνέχεια της τρέχουσας περιόδου. Σίγουρα αυτό το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε θα επηρεάσει και από πλευράς στενότητας χρόνου αλλά και από πλευράς λήψης αποφάσεων, κυρίως όμως και από μεγάλη μερια των ανθρώπων που χρηματοδοτούν αυτή την προσπάθεια, είτε αυτοί είναι χορηγοί, είτε είναι πρόεδροι γιατί είναι σίγουρο ότι θα έχει μεγάλο οικονομικό πλήγμα το ποδόσφαιρο γενικά και φυσικά και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Θα αλλάξουν δηλαδή τα δεδομένα. Αυτό θέλω να πω εν κατακλείδι θα επηρεάσει τους στόχους κάθε ομάδας".

Σε ερώτηση εάν θεωρεί ότι μια ενδεχόμενη διακοπή πρωταθλημάτων παίξει ρόλο, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε

"Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να έχουμε άποψη γι αυτό. Γιατί κάθε μέρα πρέπει να κοιτάμε τη συμβαίνει τη στιγμή. Αυτό που θέλω να πω και νομίζω ότι πρέπει να το καταλάβουν όλοι είναι ότι οποιαδήποτε απόφαση παρθεί όποτε παρθεί θα πρέπει να ειναι απολύτως υπεύθυνη απόφαση, όπως υπεύθυνη ήταν και όταν πάρθηκε για τη διακοπή του πρωταθλήματος και να είναι απόφαση της πολιτείας και όχι των τοπικών Ενώσεων. Δεν θα πρέπει να αφήνονται πράγματα στην διακριτική ευχέρεια κάποιων ανθρώπων γιατί αυτό θα οδηγήσει σε μεγαλύτερο πρόβλημα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θα φέρει σε αντιπαράθεση τις Ενώσεις με τους παράγοντες και τις ομάδες. Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι την απόφαση πρέπει να πάρει την Κυβέρνηση".

Το ποδόσφαιρο με τη διακοπή αυτή πηγαίνει αρκετά πίσω;

"Αν και το ζούμε για πρώτη φορά νομίζω πως ναι. Είναι κάτι που μας πηγαίνει πίσω και σαν επάγγελμα για όσους το υπηρετούμε αλλά και σαν κάτι που όλα αυτά τα χρόνια λατρεύουμε και συνηθίσαμε να το υπηρετούμε".

Στον επίλογο του έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας:

"Όποια απόφαση παρθεί θα πληγώσει κάποιες ομάδες, θεωρώ όμως ότι ήταν μια αναγκαία απόφαση που πρέπει να υπηρετήσουμε απολύτως σωστά με κάθε λεπτομέρεια και να δείξουμε αυτό που έχουμε δείξει μέχρι τώρα, δηλαδή ότι στα δύσκολα τα καταφέρνουμε. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Εάν έχουμε αυτά τα στοιχεία νομίζω ότι γενικά στο τέλος θα ξαναζήσουμε και το ποδόσφαιρο αλλά και τη ζώη και θα εκτιμήσουμε το υπέρτατο αγαθό".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35