social fb social inst social yt

mylostentes

Κυριαζής: Του χρόνου σταματάω το ποδόσφαιρο

Κυριαζής: Του χρόνου σταματάω το ποδόσφαιρο

 Εάν θα μπορούσε κάποιος να ξεχωρίσει έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή του Άρη Πετρούπολης σίγουρα θα επέλεξε τον Θανάση Κυριαζής. Ταχύτατος με εξαιρετική επιλογή όταν βρεθεί απέναντι από τον αντίπαλο αμυντικό και με καλή ικανότητα με αντίπαλα δίχτυα.

Ποδοσφαιριστής που όταν η Ανθούπολη πέρυσι... κολλούσε, την έπαιρνε από το χέρι κάνοντας πλάκα στο Β' τοπικό πετυχαίνοντας γκολ με το... τσουβάλι.

Φέτος η χρονιά είναι αρκετά καλή βάσει των αλλαγών που έγιναν στο ρόστερ της ομάδας των δυτικών προαστίων, με τον ίδιο να έχει ηγετικό ρόλο.

Δεν είναι άλλωστε ότι σχεδόν όλα τα man to man είναι πάνω του με οποιοδήποτε αντίπαλο έχει ο Άρης απέναντι του.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Κυριαζή, ο οποίος μοιράστηκε στις σκέψεις του.

-Θανάση, πόσο σε έχει επηρεάσει ψυχολογικά η αποχή από τα γήπεδα;

Η αποχή τόσο καιρό από την ενεργό δράση με έχει επηρεάσει αρκετά γιατί το ποδόσφαιρο για εμένα είναι ένας τρόπος ζωής έκφρασης και εκτόνωσης από την καθημερινή ρουτίνα.

-Ο Άρης μπορούσε φέτος να διεκδικήσει;

Ο Άρης φέτος θα μπορούσε να διεκδικήσει αρκετά παραπάνω πράγματα αλλά ίσως αργήσαμε να το καταλάβουμε και σαν ομάδα αλλά και σαν μονάδες ο καθένας μας ξεχωριστά. Aν το είχαμε πιστέψει παραπάνω ίσως να μιλούσαμε για διαφορετικά πράγματα τώρα.

-Η αλλαγή προπονητή έπαιξε ρόλο στην απόδοση σας;

Η αλλαγή προπονητή θεωρώ σε κάθε ομάδα παίζει ρόλο. Τις περισσότερες φορές συνήθως είναι προς το καλύτερα. Σε εμάς θεωρώ ήταν προς το καλύτερο και με μεγάλη διαφορά. Καταφέραμε να βγάλουμε τους πραγματικούς μας εαυτούς και αν ήμασταν και λίγο προσεχτικοί θεωρώ θα διεκδικούσαμε κάτι καλύτερο. ο κοουτς θεωρώ κατά την γνώμη μου ότι είναι από τους ποιο αξιόλογους και διακριθέντες προπονητές της κατηγορίας.

IMG_7320-e1486903415371.jpg

-Εάν θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις τον Νίκο Κούστα, σε μια πρόταση, ποια θα χρησιμοποιούσες;
Για τον πρόεδρο αυτό που έχω να πω και το στηρίζω 100% είναι ότι οποτε θέλει μπορεί να κάνει πλάκα σε όλη την Αθήνα, και οποίος κατάλαβε κατάλαβε...

-Τι μπορεί να κάνει έναν ποδοσφαιριστή να μην θέλει να αποχωρήσει από τον Άρη Πετρούπολης;

Το βασικό θεωρώ είναι το ωραίο κλίμα που επικρατεί στην διοίκηση είναι οικογενειακό. Σταθεροί στις απόψεις τους και στηρίζουν τον καθένα ποδοσφαιριστή ξεχωριστά χωρίς διακρίσεις.

-Θεωρείς ότι είναι ο Άρης η ομάδα εκείνη που λείπει από τις εθνικές κατηγορίες;

Έχει πολλά χρόνια ο Άρης να ανεβεί σε εθνική κατηγορία. Δεν ξέρω αν είναι η ομάδα που λείπει από τις εθνικές κατηγορίες αλλά σίγουρα άμα ήταν και σε συνδυασμό με την τωρινή διοίκηση που έχει θα ήταν από τις ομάδες πρότυπο όπως είναι στα τοπικά και από τις ομάδες που θα ξεχώριζαν.

21845560_10214556924339480_403886770_o.jpg

-Έχεις περάσει από αρκετές ομάδες. Σε ποιες έχεις τις καλύτερες αναμνήσεις;

Ο Ήφαιστος μου έχει αφήσει σίγουρα καλές αναμνήσεις εξάλλου πέρασα και αρκετά χρόνια εκεί. Ήμασταν μια πραγματική οικογένεια με μπροστάρη τον κόουτς Θοδωρή, Τρανό. Από τον Άρη φυσικά έχω πολύ καλές αναμνήσεις ειδικά την πρώτη μου χρόνια στην ομάδα που και την δεύτερη που φτάσαμε μια σταγόνα πριν από τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑ. Γενικά από όλες τις ομάδες έχω καλές αναμνήσεις και τους ευχαριστώ όλους που με επέλεξαν στις ομάδες τους ξεχωριστά.

Επίσης να συμπληρώσω ότι στην Ανθούπολη που ήμουν πέρυσι είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Β Αθηνών εύχομαι όχι για πολύ ακόμα να είναι έτσι. Και εδώ να ανακοινώσω κάτι, του χρόνου θα είναι και η τελευταία μου χρονια θα σταματήσω το ποδόσφαιρο: Στην ομάδα της Ανθουπολης.

-Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο για τον κορωνοϊό;

Το μήνυμα που έχω να περάσω για τον ιό που υπάρχει αυτή την στιγμή στο κόσμο μας επειδή τυγχάνει να είμαι νοσηλευτής σε ιδιωτικό νοσοκομείο και καθημερινά βλέπω αρκετά πράγματα και όλο το προσωπικό που δουλεύουμε εκεί. Κάθε μέρα ρισκάρουμε πολλά πράγματα. Εγώ συγκεκριμένα είμαι στον μαιευτικό τομέα. Δεν πρέπει να παίζουμε με αυτά τα πράγματα. Είναι πολύ πιο σοβαρά τα πράγματα από ότι φαίνονται. Για αυτό ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ με χίλια.

IMG_9533-e1508685318199.jpg

-Ο Άρης απ' πολλούς χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο οργανωμένες ομάδες. Τι γνώμη έχεις γι αυτό;

100% συμφωνώ ότι είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες σε όλες τις κατηγορίες στα τοπικά. Το αποδεικνύει κάθε χρόνο και περισσότερο αυτό και δεν είναι τυχαίο που κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι παίχτες θέλουν να έρθουν στον Άρη/

-Τι διαφορά έχει η Β' ΕΠΣΑ σε σχέση με το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας;

"Πέρυσι που ήμουν στην Ανθούπολη. Είδα μεγάλες διάφορες ανάμεσα στις ομάδες της Β μεταξύ τους καταρχάς. Τα μπατζετ παίζουν τεράστιο ρόλο σε μια ομάδα και τα ονόματα που έχει. Στην Α Αθηνών ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος σε όλες τις ομάδες. Από εκεί και πέρα τα σωματεία που ανεβαίνουν από την Β πλέον έχουν δυναμώσει τόσο πολύ που μπορούν να σου κάνουν την ζημιά ακόμα και να πρωταγωνιστήσουν"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35