social fb social inst social yt

mylostentes

Παναγιώτης Καραχάλιος: Πρώτα η υγεία

Παναγιώτης Καραχάλιος: Πρώτα η υγεία

 Οσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ξέρουν πως το ιδανικό για μία ομάδα είναι να στηρίζεται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες των ομάδων, αλλά και σε μερικούς πιό έμπειρους;που με τις γνώσεις τους να βοηθούν τους νεαρούς να γίνονται ακόμη καλύτεροι.

Του Θανάση Ζαχάκη

Σον ΑΟ Περιστερίου δείχνουν να ασπάζονται πλήρως αυτό το δόγμα. Ετσι φέτος στην ομάδα, όπου αγωνίζονται πολλοί νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, αλλά και κάποιοι έμπειροι που αποτελούν τα στηρίγματα της ομάδας.

Ενας από αυτούς είναι και ο Παναγιώτης Καραχάλιος. Ο έμπειρος επιθετικός με πλούσια θητεία και σε επαγγελματικές κατηγορίες, αποτελεί πρότυπο για τα νέα παιδιά του συλλόγου τόσο με την αγωνιστική του συμπεριφορά, όσο και με την γενικότερη παρουσία του.

Ο Παναγιώτης Καραχάλιος μίλησε στο Soccerlive. gr και στον Θανάση Ζαχάκη, και ας δούμε τι μας είπε τόσο γα την ομάδα όσο και για τη δύσκολη γενικότερη κατάσταση…

« Η αλήθεια είναι πως αυτό που περνάμε είναι κάτι πρωτόγνωρο. Για εμάς που το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας, το να απέχουμε από τις προπονήσεις τους, αγώνες κλπ είναι πάρα πολύ δύσκολο να είμαστε εκτός αυτών των δραστηριοτήτων. Ομως αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι η υγεία όλων μας. Για αυτό θα πρέπει να κάνουμε ότι πρέπει για να προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε, και για να επιστρέψουμε όταν τελειώσει αυτό το κακό σε αυτό που αγαπάμε.

Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή μου να έρθω στον ΑΟ Περιστερίου. Τα πάντα λειτουργούν υποδειγματικά με τον πρόεδρο Νίκο Αναστασόπουλο και τη διοίκηση να κάνουν για να είναι η ομάδα όπως πρέπει. Επίσης ο κόουτς Αλβέρτος Παπαδάκης έχει καταφέρει να «παντρέψει» το ταλέντο που υπάρχει άφθονο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, με την εμπειρία που υπάρχει σε εμάς τους παλιότερους. Ολα τα παραπάνω έχουν συντελέσει έτσι ώστε να υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και να έχουμε μια καλή πορεία, ενώ έτσι μπαίνουν και οι βάσεις για το μέλλον του συλλόγου.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για όλα αυτά τα νεαρά παιδιά που έχω σαν συμπαίκτες, και από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να τα βοηθήσω. Υπάρχουν πολλά μεγάλα ταλέντα στην ομάδα, και πιστεύω πως αξίζει να έρθουν οι άνθρωποι των μεγάλων ομάδων να ρίξουν μια ματιά στον ΑΟ Περιστερίου, αφού πολλά από τα παιδιά της ομάδας έχουν όλα τα φόντα να κάνουν σημαντική καριέρα».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35