social fb social inst social yt

mylostentes

Τζίτζης: «Πάντα στοχεύει ψηλά η Αγία Παρασκευή»

Τζίτζης: «Πάντα στοχεύει ψηλά η Αγία Παρασκευή»

Αποτελεί τον αρχηγό της Αγίας Παρασκευής τα τελευταία χρόνια, με τον ίδιο να έχει ηγετικό ρόλο τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Ο λόγος για τον Γιώργο Τζίτζη, ο οποίος βρίσκεται από μικρή ηλικία στην ομάδα των βορείων προαστίων, κάτι που σημαίνει ότι τα… μάτια του έχουν δει πολλά.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας όπου μίλησε για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά, τα όσα είπε

-Εισαι αρκετά χρόνια στην Αγία Παρακσευή. Τι είναι αυτό που σε κρατάει στον σύλλογο αυτόν τόσες περιόδους;

Βρίσκομαι στην Αγία Παρασκευή για 9η συνεχόμενη χρονιά και ο λόγος ο οποίος μένω στον σύλλογο είναι διότι αμοιβαία εκτίμηση. Εκείνοι πιστεύουν πολύ σε έμενα άλλα και εγώ εκτιμώ ότι και στις καλές και στις κακές στιγμές οι διοικούντες στηρίζουν την ομάδα και προσπαθούν πάντα να μας προσφέρουν όσα περισσότερα μπορούν.

-Κατά τη γνώμη σου, το πρωτάθλημα μπορεί να ξεκινήσει;

Σίγουρα αυτό που προέχει είναι η υγεία και ελπίζω όλες αυτές οι δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε να περάσουν γρήγορα. Τώρα όσο αφορά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων όλα πιστεύω θα εξαρτηθούν από το χρονικό σημείο που θα μας είναι επιτρεπτό να αγωνιστούμε ξανά άλλα κατά την δίκη μου άποψή θα είναι δύσκολο και ίσως επικίνδυνο (για αρκετούς τραυματισμούς) για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα καθώς δεν θα υπάρχει χρόνος για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θα χρειάζεται να παίζουμε 2 παιχνίδια μέσα στη βδομάδα μετά από αρκετό καιρό αποχής από τα γήπεδα και την κανονικότητα.

zogko.jpg

-Πως κρίνεις την πορεία σας;

Το καλοκαίρι είχαμε αλλαγή προπονητή άλλα όχι αλλαγή στο πλάνο και στους στόχους της ομάδας καθώς αυτοί είναι να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, να χρησιμοποιούμε νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ακαδημία και να είμαστε στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. Γενικότερα συνεχίζουμε να χτίζουμε κάτι πολύ κάλο και νομίζω ότι τα έχουμε καταφέρει αρκετά καλά καθώς είμαστε στους στόχους μας και μην ξεχνάμε για μία ανάσα δεν περάσαμε στον τελικό του κυπέλλου

-Ο Χαραυγιακός είναι δίκαια στην πρώτη θέση;

Θεωρώ ότι ο Χαραυγιακος είναι πιο δύσκολα από ότι φαίνεται στην πρώτη θέση καθώς πολλά παιχνίδια τα έχει κερδίσει στο γκολ και στα τελευταία λεπτά. Παρ όλα αυτά στον πρωταθλητισμό μετράει η σταθερότητα, ο χαρακτήρας και οι νίκες.

-Πως κρίνεις το επίπεδο του ομίλου;

Θεωρώ ότι γενικότερα η Α’ ΕΠΣΑ είναι ένα αρκετό δυνατό πρωτάθλημα και δεν έχει να ζηλέψει σχεδόν τίποτα από την Γ’ Εθνική. Στον δικό μας όμιλο υπάρχουν αρκετές δυνατές ομάδες και είναι χαρά για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει δυνατά παιχνίδια.

Τι λείπει από την Αγία Παρασκευή για να θέσει στόχο την 1η θέση;

Η Αγία Παρασκευή κάθε χρόνο στο ξεκίνημα στοχεύει ψηλά άλλα όπως είπα και πριν είμαστε στη φάση που χτίζουμε. Θεωρώ ότι το μονό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι λίγο στη σταθερότητα και την διαχείρισή των αποτελεσμάτων. Όποιος μας παρακολουθεί στα δύσκολα παιχνίδια είμαστε ανώτεροι και σχεδόν σε όλα νικητές ενώ στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια έχουμε αρκετές απώλειες βαθμών.

tzitiz.jpg

-Ποιες ειναι οι φιλοδοξίες σου;

Οι φιλοδοξίες μου στο ποδόσφαιρο δεν σταματούν ποτέ. Θέλω να είμαι νικητής και θέλω να κάνω πρωταθλητισμό

-Πως εζησες τα ματς με Ιερόθεο που φτάσατε κοντά στην πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑ;

Ήταν 2 παιχνίδια τα όποια ήταν πολύ δυνατά και όποιος νόμιζε ότι υπάρχουν διαφορές τότε κατάλαβε λάθος. Δείξαμε και στα δυο παιχνίδι όρεξη, πάθος αλλά κυρίως τις αρετές που διαθέτουμε σαν ομάδα. Θα περίμενε κάποιος ότι μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας θα κλειστεί και θα φοβηθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Αντί αυτού, βγήκαμε στο χορτάρι παίξαμε το ποδόσφαιρο μας, κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι αλλά λίγο η αστοχία λίγο η έλλειψη τύχης δεν μας έκανε το χατήρι να βρεθούμε για δεύτερη φορά στον τελικό τα τελευταία τρία χρόνια.

Όπως είπα και πιο πριν αυτά τα παιχνίδια μας αρέσουν και είτε έτσι είτε αλλιώς είναι απόλαυση να τα ζεις. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο αλλά και γι αυτό το αγαπάμε γιατί δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο.

DSC_1020.jpg


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35