social fb social inst social yt

mylostentes

Κούκος: «Υποχρέωση μας να παραμείνουμε στην κατηγορία»

Κούκος: «Υποχρέωση μας να παραμείνουμε στην κατηγορία»

 Ο Απόλλωνας Χαλανδρίου έχει κάτι ξεχωριστά σε σχέση με τις άλλες ομάδες και ίσως ένα από αυτά έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές που είναι ιδιαίτερα σε μικρή ηλικία.

Ο αμυντικός της ομάδας, Θανάσης Κούκος είναι μια από τις μονάδες που δεν έχει αρκετή εμπειρία όμως με τις εμφανίσεις του φροντίζει να δείχνει τα στοιχεία του και να προσφέρει σιγουριά στους κυανόλευκους.

Το Αθλητικό Πνεύμα επικοινώνησε μαζί του και ο ίδιος πρόσχαρος μας απάντησε σε όλα.

-Πως κρίνεις την πορεία σας σαν ομάδα;

Το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην υψηλότερη τοπική κατηγορία της Αθήνας δείχνει την επιτυχημένη πορεία που έχει μέχρι τώρα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο και καλούμαστε να το ξεπεράσουμε ώστε να συνεχίσει αυτή η επιτυχημένη πορεία.

-Περίμενες ότι θα παλεύατε για την παραμονή βάσει της καλής εκκίνησης που είχατε κάνει ;

Νομίζω ότι δεδομένης της καλής εκκίνησης κανένας δεν περίμενε ότι η πορεία θα πάρει αυτήν την τροπή. Σίγουρα έχουν γίνει λάθη από όλους, αλλά είναι υποχρέωση μας να δουλέψουμε σκληρά και να ανατρέψουμε την κατάσταση.

-Τι φιλοδοξίες έχεις ;

Είμαι ένας άνθρωπος με φιλοδοξίες. Θέλω να γίνομαι συνεχώς καλύτερος, να παίζω όσο γίνεται σε υψηλότερο επίπεδο, να βρίσκομαι σε ανταγωνιστικες ομάδες και να αντιμετωπίζω καλούς αντιπάλους.

-Περίγραψε μας τη φιλοσοφία της ομάδας σου ;

Ο Απόλλων Χαλανδρίου είναι μία ομάδα που τη χαρακτηρίζει η εργατικότητα. Καθημερινά δουλεύουμε σκληρά ώστε να γίνουμε καλύτεροι και να εξελιχθούμε σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Ταυτόχρονα, η ομάδα στηρίζει πολύ τους μικρότερους ηλικιακά παίκτες, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από το ροστερ της αλλά και από τους παίκτες που χρησιμοποιούνται σε κάθε αγώνα.

-Πως είναι το επίπεδο του τοπικού ;

Το αθηναϊκό ποδόσφαιρο έχει ανέβει σε επίπεδο σε όλες τις κατηγορίες τα τελευταία χρόνια. Όσον αφορά την πρώτη κατηγορία που παίζω και παρακολουθώ περισσότερο, υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες οι οποίοι είτε έχουν έρθει είτε αξίζουν να πάνε σε κάποια μεγαλύτερη κατηγορία όπως και πολύ καλοί προπονητές και οι ομάδες είναι δυνατές, με ποιότητα και καλές τακτικές.

-Η νέα σεζόν θα σε βρει στον Απόλλωνα ;

Η τρέχουσα σεζόν δεν έχει τελειώσει. Συνεπώς, το μυαλό μου είναι μόνο στην ομάδα μου, στην πορεία της και στην εκπλήρωση των στόχων της. Ο κάθε παίκτης σκέφτεται τον εαυτό του και το μέλλον του μετά το τέλος της σεζόν.

-Είσαι υπέρ ώστε να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα;

Όντας παίκτης θέλω πολύ να επιστρέψω στο γήπεδο, στις προπονήσεις και να περιμένω το Σαββατοκύριακο για τον αγώνα του πρωταθλήματος. Ωστόσο, αυτό που προέχει είναι η υγεία. Οπότε, να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση, πόσο θα διαρκέσει η καραντίνα και η διακοπή και, αν μπορεί να βρεθεί μια λύση, ναι θα το ήθελα πολύ να ξεκινήσει.


Σχετικά άρθρα

Ήφαιστος Περιστερίου - Χαραυγιακός 3-0 [vid]

Τα διαρκείας της ΑΕ Χαλανδρίου

Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας: Πρώτη βόμβα με Ραχίμ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35