social fb social inst social yt

mylostentes

Μανωληκίδης: «Θα έπρεπε να είχαμε απαλλαγεί νωρίτερα από το άγχος»

Μανωληκίδης: «Θα έπρεπε να είχαμε απαλλαγεί νωρίτερα από το άγχος»

 Ο Μάνος Μανωληκίδης όπως και όλοι οι συμπαίκτες του στον Αθηναϊκό παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του κορωνοϊου.

Ο ίδιος φέτος με την ομάδα του Βύρωνα έχει καταγράψει αρκετά καλές εμφανίσεις ωστόσο η υπόθεση παραμονή δεν έχει επιτευχθεί και σε περίπτωση που ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα πρέπει άπαντες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτο.
Ο ίδιος μίλησε στο «Αθλητικό Πνεύμα» για το συγκεκριμένο γεγονός και πολλά άλλα ζητήματα.
Αναλυτικά
-Πως κρίνεις την πορεία του Αθηναϊκού;
«Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να χαρακτηρίσω πετυχημένη την έως τωρα πορεία της ομάδας αν αναλογιστείς το βάρος της φανέλας το προπονητικό τιμ και το ρόστερ της άπό την άρχη της χρονιας μέχρι σήμερα».
-Θεωρείς ότι η ομάδα θα μπορούσε να είχε πετύχει το στόχο της παραμονής πιο άνετα;
«Η προσωπική μου άποψη είναι πως η ομάδα θα έπρεπε να έχει απαλλαγεί από ο άγχος της παραμονής πολύ νωρίτερα , η έλλειψη ομως συγκέντρωσης και τύχης μερικές φορές (καθώς πολλοί βαθμοί χάθηκαν στα τελευταία λεπτά τις αναμέτρησης) μας οδήγησαν να κυνηγάμε την παραμονή μέχρι το τελος».
-Οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία σας επηρέασαν;
«Σίγουρα οι αλλαγές στο προπονητικό τιμ επηρεάζουν την πορεία μιας ομάδας. Στον πάγκο του Αθηναϊκού φέτος έχουν κάτσει 3 προπονητες και 2 προπονητες τερματοφυλάκων γεγονός το οποίο μας έφερε στην άβολη θέση της συνεχείς προσαρμογής απο τα Χριστούγεννα και μετα και πιστεύω αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χωρο.»
-Τι μήνυμα στέλνεις για τον κορωνοϊο;
«Η κατάσταση που ζούμε είναι πρωτόγνωρη και πολύ δύσκολη. Πρέπει όλοι να αναλογιστούμε την σοβαρότητα της κατάστασης να ενεργήσουμε κατάλληλα προστατεύοντας εμάς και τους γύρω μας χωρίς όμως να αφήσουμε την φυσικη μας κατάσταση σε δεύτερη μοίρα. Ως απόφοιτος ΤΕΦΑΑ θέλω να ενθαρρύνω τον κόσμο να βρει λίγη χαρά μεσα στην άσκηση εντάσσοντας την στην ζωή του και να μην την εγκαταλείψει μόλις επανέλθουμε στην καθημερινότητα μας γεγονός που ευχομαι να γίνει σύντομα»
-Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;
«έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές μου έχω αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο. Είμαι από τους αθλητές που πιστεύουν ότι η δουλειά και η επιμονή είναι ο μονος δρόμος επιτυχίας. Θα σου πω λοιπόν ότι ακολουθώντας αυτόν τον δρομο θα φτασω όσο πιο ψηλά μπορώ.»
-Η νέα χρονιά θα σε βρει στον Αθηναϊκό;
«είναι πολυ νωρίς για να ξέρω που θα βρισκομαι του χρονου. Πρεπει πρωτα να μιλησω με την διοίκηση του Αθηναϊκού που σε συνδιασμο με τις προτάσεις για την επόμενη χρονιά θα με βοηθήσουν να παρω την κατάλληλη απόφαση»
-Τι στοιχεία θα πρέπει να έχετε για να πετύχετε το στόχο σας;
«Η ομάδα μας ουσιαστικά φτιάχτηκε από την αρχή τα Χριστούγεννα. Στην αρχή υπήρχαν δυσκολίες τώρα όμως είμαστε μια οικογένεια. Εάν και εφόσον αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα εμείς θα πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη να είμαστε ενωμένοι και να παίζει ο ένας για τον άλλον με κοινό στόχο την παραμονή. Πιστεύω πολυ σε αυτην την ομάδα και ποτε δεν έπαψα να πιστευω .

Τέλος να ευχηθώ καλή ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους, να είμαστε ολοι δυνατοί και υγιείς να απολαύσουμε τις καλύτερες μέρες που έρχονται»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35