social fb social inst social yt

mylostentes

Γιάννης Μητρούσης: «Εξαιρετική ποδοσφαιρική λογική ο Απόλλωνας Χαλανδρίου»

Γιάννης Μητρούσης: «Εξαιρετική ποδοσφαιρική λογική ο Απόλλωνας Χαλανδρίου»

Μετά την ήττα που ήρθε από καλή εμφάνιση απέναντι στην Ηλιούπολη, ο Φωστήρας Ηλιούπολης μεθαύριο Κυριακή 17 Νοεμβρίου αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Χαλανδρίου για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Οι «κιτρινόμαυροι» που μετά από οκτώ ματς βρίσκονται στην 15 θέση με 3 βαθμούς έχοντας 5 ήττες και 3 ισοπαλίες, γνωριζουν ότι κάποια στιγμή εφόσον θέλουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη πρέπει σιγά-σιγά να πανηγυρίζουν και τρίποντα.

Αυτό θα επιδιώξουν την Κυριακή με τον κ. Γιάννη Μητρούση, τον προπονητή τους να δηλώνει τα εξής: «Ακολουθεί για εμάς ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτος εδρας με μια ομάδα η οποία αξίζει τον σεβασμό όλων καθως δουλεύει εδώ και αρκετά χρόνια πάνω σε μια εξαιρετική ποδοσφαιρικά λογική επενδύοντας στις ακαδημίες της και στον προπονητή της ο οποίος με την πολύ καλή δουλειά του την εξελίσσει κάθε χρόνο. Απέναντι σε μια τέτοια ομάδα και καθώς είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγάμε τους απαραίτητους βαθμούς παντού θα πρέπει να κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια ανάλογη της προηγούμενης αγωνιστικής ευελπιστώντας ότι αυτή τη φορά θα έχουμε και την ουσία».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35