social fb social inst social yt

mylostentes

Τα συλλυπητήρια των ομάδων για το χαμό του Νίκου Λαμέρα

Τα συλλυπητήρια των ομάδων για το χαμό του Νίκου Λαμέρα

Αρκετές ομάδες στο άκουσμα της είδησης για τον χαμό του Νίκου Λαμέρα εξέδωσαν ανακοινώσεις εκφράζοντας τα συλλυπητήρια τους. 

Αναλυτικά

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ

«Το διοικητικό συμβούλιο του Χαραυγιακού ΑΟΗ εκφράζει τα βαθειά του θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του Νίκου Λαμέρα. Ένας σπουδαίος παράγοντας που είχε διετελέσει με ήθος το αθηναϊκό ποδόσφαιρο έφυγε από κοντά μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΠΑΟ ΡΟΥΦ

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟ Ρουφ και ο πρόεδρος Θεόδωρος Κουνάδης εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του, Νίκο Λαμέρα. Επρόκειτο για έναν σπουδαίο παράγοντα που υπηρέτησε για πολλά χρόνια το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την ομάδα του Άρη Πετρούπολης. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΑΟ ΙΛΙΟΥ

Ο πρόεδρος Μπάμπης Λερουτσος, το ΔΣ του ΑΟ Ιλίου και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη για τον χαμό του καλού φίλου Νίκου Λαμέρα και εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του, αλλά και στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Άρη Πετρούπολης. Καλό ταξίδι Νικόλα.. Ας είναι ελαφρύ το χώμα..

ΑΟ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ 

Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλη η οικογένεια του Α.Ο Κηπούπολης θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήριά της στο φίλο σωματείο του Άρη Πετρούπολης καθώς και στην οικογένειά του Νίκου Λαμέρα για τον απροσδόκητο χαμό του.Ηταν ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο και η απουσία του μας γεμίζει θλίψη.....Καλό ταξίδι φίλε Νίκο!!!

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ο ΑΠΟ Ηρακλής Περιστερίου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανάτος, Νίκου Λαμέρα και στο φίλο σωματείου του Άρη Πετρούπολης. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑΣ

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Φωστήρα εκφράζει τη βαθειά του θλίψη και τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Νίκου Λαμέρα. Ο χαμός του σπουδαίου παράγοντα του Άρη Πετρούπολης βυθίζει στο πένθος το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ

Ο πρόεδρος της ομάδας, το ΔΣ και ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού Νέων Λιοσίων, εκφράζουν την θλίψη τους για τον χαμό του φίλου και παράγοντα επί σειρά ετών του Άρη Πετρούπολης, Νίκου Λαμέρα. Συλλυπητήρια στους οικείους του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει

ΑΝΤΊΟ ΦΊΛΕ ΝΊΚΟ

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Άγιος Ιερόθεος εκφράζει τη θλίψη του και τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Νίκο Λαμέρα για τον αδόκητο χαμό του.

Ήταν ένας παράγοντας που πάλεψε με ήθος και ιδανικά για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Ηράκλειο Αθλητικής Ένωσης, εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους, στην ομάδα του Άρη Πετρούπολης, που θρηνεί, τον χαμό του Λαμέρα Νίκου, ενός προσώπου που έχει συνδέσει το όνομα του με την ιστορία του συλλόγου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35