social fb social inst social yt

mylostentes

Μητρογιάννης: Το ποδόσφαιρο δεν είναι... τένις-Μόνη λύση η αναδιάρθρωση

Μητρογιάννης: Το ποδόσφαιρο δεν είναι... τένις-Μόνη λύση η αναδιάρθρωση

Τη δική του εκδοχή για το θέμα της επανέναρξης του πρωταθλήματος έδωσε ο τεχνικός διευθυντής του Αθηναϊκού, Δημητρης Μητρογιάννης.

Ο ίδιος αφού εξέφρασε τους προβληματισμούς του, τόνισε ότι θα πρέπει κάποιος να πάρει την ευθύνη για να γινει το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ανέφερε ότι με την επιχείρηση-αναδιάρθρωση καμία ομάδα δεν θα είναι αδικημένη. 

Αναλυτικά

Δεν είμαι κατά στο να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Είμαστε μια ιστορική ομάδα η οποία δεν φοβάται να αγωνιστεί, ούτε φοβάται να καλύψει προς τους αθλητές τα οδοιπορικά τους. Όσον αφορά την περίπτωση να διακοπεί πρωτάθλημα τώρα: Είμαι υπέρ και ο λόγος είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών και του περιβάλλοντος που διαμένουν. Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει κάποιον άνθρωπο σπιτι ο οποίος ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. «Οκ» λέμε να γίνουν τα ματς χωρίς κόσμο, μόνο οι παίκτες, προπονητες κλπ, Τετάρτη, Κυριακή. Οι περισσότεροι παίκτες μετακινούνται όμως με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Εάν κολλήσει κάποιος τη νόσο, τι γίνεται; Το ποδόσφαιρο δεν είναι τένις, να είμαστε στα 15 μέτρα, είναι αντρικό το άθλημα, έχει επαφή. Και μετά τι γίνεται στο σπιτι τους ; Ποιος θα πάρει την ευθύνη αυτή; Εμείς οι ομάδε, Η ΕΠΣ, η ΕΠΟ ποιος; Εμείς σαν ομάδα δεν λαμβάνουμε ευθύνη και το ξεκαθαρίζουμε, αν κάποιος πάρει την ευθύνη παίζουμε. Για μένα το καλύτερο είναι η λύση της αναδιάρθρωσης και πολύ εύκολα δεν αδικείται κανείς. Απο την Γ Εθνικη να πέσουν οι ομάδες όπου είναι μαθηματικά πεσμένες να ανέβουν οι πρώτοι απο κάθε όμιλο στην Γ και ίσως και οι δεύτεροι. Να ανέβουν όλες οι ομάδες απο το Β τοπικό. Θα μεγαλώσει ο όμιλος κατά πολύ και του χρόνου να πέσουν 6 ομάδες απο κάθε όμιλο . Τα κύπελλα μπορούν να γίνει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος .


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35