social fb social inst social yt

mylostentes

Κώτσι: Τον πρώτο λόγο για την παραμονή μου τα Σούρμενα

Κώτσι: Τον πρώτο λόγο για την παραμονή μου τα Σούρμενα

Ο Ηλίας Κότσι αποτελεί από τους πλεον χαρισματικούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα Σούρμενα έχοντας σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος στο τομέα του σκοραρίσματος.

Με επιθετικές αρετές που σπανίζουν, ο ικανότατος άσος έχει δικαιώσει τους ανθρώπους των κόκκινων οι οποίοι το καλοκαίρι αποφάσισαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Απόδειξη στο παραπάνω αποτελούν τα οκτώ τέρματα που έχει πετύχει σε 22 συμμετοχές με τη φανέλα των Πόντιων.

Ο ίδιος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας λέγοντας

«Έχουμε κάνει αξιοζήλευτη πορεία φέτος με τα Σούρμενα. Έχοντας απολογισμό μια ήττα σε 15 ματς δείχνουμε ότι το ξεκίνημα μας ήταν ιδανικό. Παίρνοντας θετικά αποτελέσματα με ομάδες που στην αρχή του πρωταθλήματος είχαν δηλώσει ότι κυνηγούν τον τίτλο νομίζω ότι τα έχουμε πάει εξαιρετικά, έχοντας διατηρήσει το μηδέν για εννέα συνεχόμενα ματς. Η συνέχεια δεν ήταν όπως ακριβώς θα θέλαμε αλλά σχεδόν σε κάθε παιχνίδι ήμασταν η ομάδα με τις περισσότερες φάσεις και αυτή που έπαιξε πιο ορθολογικά».

Για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση υπογράμμισε

«Η προσπάθεια που κάνει φέτος διοίκηση των Σουρμένων είναι μία προσπάθεια που λίγες διοίκησης κάνουν, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους Οικονομικά καιρούς. Οι άνθρωποι είναι κάθε μέρα στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν και να είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε».

-Ερωτηθείς, εαν θεωρεί ότι τα Σούρμενα ήταν... έτοιμα για να κατακτήσουν τον τίτλο υπογράμμισε

«Πιστεύω ότι και την ποιότητα είχαμε και το ταλέντο να κατακτήσουμε τον τίτλο. Γενικά εγώ σαν Ηλίας δεν κοιτάω ποτέ τι ομάδα έχει ο αντίπαλος, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε εμείς ώστε να κερδίσουμε. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε σε μερικά παιχνίδια για να είμαστε στην κορυφή και αυτό μας αποθάρρυνε για την συνέχεια».

-Ερωτηθείς εάν θέλει να παραμείνει στην ομάδα τη νέα σεζόν είπε:

«Τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα που ανήκω».

Στον επίλογο του σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί γύρω από το ποδόσφαιρο, με τον κορωνοϊό υπογραμμίζοντας:

«Αυτό που απομένει τώρα ειμαι να μάθουμε τι θα γίνει με το πρωτάθλημα. Εάν θα συνεχιστεί ή αν θα σταματήσει εδώ. Γιατί έχει λείψει σε όλους μας. Να ευχηθώ στον κόσμο υγεία να προσέχουν τους εαυτούς τους να κάνουν υπομονή και σιγά-σιγά ο Κορονοϊός Φεύγει».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35