social fb social inst social yt

mylostentes

Μαντζούνης: «Δεν ενδιαφέρει η υστεροφημία μου, θέλω να μείνω στη Θύελλα Αγ. Δημητρίου»

Μαντζούνης: «Δεν ενδιαφέρει η υστεροφημία μου, θέλω να μείνω στη Θύελλα Αγ. Δημητρίου»

Την αισιοδοξία του ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της Θύελλας Αγίου Δημητρίου εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Μαντζούνης.

Ο πολύπειρος κόουτς που ανέλαβε πριν μερικές εβδομάδες τους "νερατζούρι" δείχνει ότι θέλει να μείνει εφόσον υπάρχει ταύτιση φιλοσοφίας με τη διοίκηση, ανεξάρτητα από τη κατηγορία που θα συμμετέχει η ομάδα.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

Θέλω να συνεχίσω στην ομάδα γιατί νιώθω πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι ένας τύπος που δεν με ενδιαφέρει υστεροφημία του. Πρέπει να βάλουμε κάποια πράγματα κάτω και να δούμε τι θέλουμε να κάνουμε. Δηλαδή εάν παίξουμε στην Β' ΕΠΣΑ και ο στόχος είναι μια καλή πορεία θα το σκεφτώ, εάν όμως θέσουμε στόχους πρωταγωνιστικούς θα παραμείνω".

Για τις τελευταίες εξελίξεις με το θέμα της παραμονής, ο κ. Μαντζούνης είπε

"Κοιτάξτε, για εμένα στη ζωή δεν πρέπει να πάρεις τίποτα εάν δεν τον αξίζεις. Από τη στιγμή που υπάρχει ένας άυλος πόλεμος, θα πρέπει οι Ενώσεις να πάρουν αποφάσεις με τις λιγότερες αδικίες. Το πιο σωστό είναι να γίνει μια αναδιάρθρωση. Αλλά όποια απόφαση και να παρθεί πρέπει να τη σεβαστούμε. Τέλος νιώθω μεγάλη χαρά για την άνοδο του Χαραυγιακού αφού από τα 22 ματς βρισκόμουν στα 11 στον πάγκο της ομάδας. Συγχαρητήρια στο Δ.Σ., στους ποδοσφαιριστές και στους Λουκά Ρόπα και Μαργαρίτη Χατζηαλέξη για την άνοδο". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35