social fb social inst social yt

mylostentes

Δημήτρης Χαιρετάκης: Μπορούσαμε ψηλότερα στη βαθμολογία

Δημήτρης Χαιρετάκης: Μπορούσαμε ψηλότερα στη βαθμολογία

Ενα από τα παιδιά που ξεχώρισαν στην φετινή καλήγ πορεία του Καματερού, ήταν και ο Δημήτρης Χαιρετάκης.

Ο εξαιρετικός 20χρονος μεσοειθετικός, που παρά τη μικρή του ηλικία βρίσκεται τρία χρόνια στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας, έχει συμπληρώσει 65 συμμετοχές και έχει πετύχει 5 γκολ.

Ο Δημήτρης Χαιρετάκης μίλησε στο Soccerlive και στον Σωτήρη Νικητάκη, και ας δούμε τι μας είπε...

Το ποδόσφαιρο και γενικότερα η καθημερινή ζωή περνάει μια κρίση τους τελευταίους μήνες. Πως βλέπεις από την πλευρά σου την όλη κατάσταση;

Θεωρώ ότι ήταν μια δύσκολη περίοδος για όλους μας. Παρόλα αυτά πιστεύω πως όλοι μας πρέπει να κατανοήσουμε την δυσκολία της κατάστασης και πάνω απ'όλα να φροντίζουμε τους εαυτούς μας έτσι ώστε να βγούμε πιο δυνατοί από αυτό. Τέλος εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να διατηρήσουμε ένα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης έτσι ώστε να μην μείνουμε πίσω και να αποφύγουμε οποιοδήποτε τραυματισμό την νέα χρονιά.

Η σεζόν όπως αποφασίστηκε θα ολοκληρωθεί χωρίς άλλους αγώνες. Ποια είναι τα συμπεράσματα για την πορεία της ομάδας σου αλλά και της δικιάς σου;

Η ομάδα μου έκανε μια ικανοποιητική πορεία τερματίζοντας στην 7η θέση αλλά πιστεύω πως αν η σεζόν συνεχιζόταν θα μπορούσαμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία, δεδομένου του ότι στο δεύτερο γύρο ήμασταν αήττητοι. Σχετικά με την δική μου πορεία ήταν μια καλή σεζόν για εμένα χωρίς τραυματισμούς και θεωρώ ότι συνεισέφερα σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχημένη χρονιά της ομάδας μου.

Είσαι ένας νεαρός αθλητής, που ωστόσο έχεις την απόλυτη στήριξη της ομάδας της περιοχής σου. Πως αντιλαμβάνεσαι την στήριξη αυτή στο πρόσωπό σου;

Φέτος ήταν η τρίτη χρόνια που αγωνίστηκα για την αντρική ομάδα του ΠΑΟ Καματερού. Με αυτό τρόπο λοιπόν μπορώ να παραδεχτώ πως όλα αυτά τα χρόνια αισθάνθηκα την στήριξη από τον κόσμο του Καματερού καθώς και την βοήθεια της ομάδας στις δύσκολες στιγμές μου.

Που θα σε βρει αγωνιστικά η νέα σεζόν και ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον;

Πρώτα απ' όλα εύχομαι η νέα σεζόν να με βρει υγιή χωρίς τραυματισμούς. Τώρα σχετικά με το μέλλον, έχω σκοπό να συνεχίσω να αγωνίζομαι στα γήπεδα χωρίς να έχω κάποιον συγκεκριμένο προορισμό.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35